Birmančević i Zvezda, priča još nije završena

Vreme čitanja: 2min | pet. 31.01.20. | 09:41

Prvotimac Čukaričkog otkriva da još postoji mogućnost odlaska u Ljutice Bogdana ove zime

Ofanzivni vezista Čukaričkog Veljko Birmančević nada se da bi ove zime još uvek mogao da završi na stadionu Rajko Mitić. Interesvanje Crvene zvezde je malo utihnulo, ali prelazni rok u Superligi traje do 7. februara i još uvek postoji mogućnost da nekadašnji prvotimac Partizana ipak završi u Ljutice Bogdana.

Birmančević je prošao gotovo sada već kompletne pripreme sa Brđanima, ali su crveno-beli cele zime u mislima.
"
Postoji još ta priča oko crveno-belih, nije tu sve gotovo. Sada sam u Čukaričkom, ali priznajem da mi je drago zbog interesovanja jer sam od malih nogu zvezdaš. Znali su to i u Partizanu neki moji treneri, međutim, nikada to nisam želeo da ističem i potenciram jer ne bi bilo lepo. Bio sam igrač Partiana i poštovao sam klub za koji sam igrao, ipak sam tamo proveo dosta vremena", rekao je Birmančević za Žurnal.

Izabrane vesti

Ako se sada ne završi posao, mogao bi da bude prolongiran za leto, ali bi tada mogli da budu aktuelni i pojedini strani klubovi.
"
Posvećen sam Čukaričkom, mislima sam ovde, ali postoji neka minimalna priča za Zvezdu i sada. Imao san čak neke inostrane ponude, međutim, rekao sam menadžeru da ne žlim da idem, jer hoću da ostanem još šest meseci. Leto je najbolje za prelazak u drugi klub. U ovom trenutku bih prešao u Zvezdu i nigde više. Za leto ćemo videti, i od mojih igara dosta zavisi da li ću da odem na Marakanu ili u inostranstvo".

Ukoliko ostane ove zime, mogao bi na megdan crveno-belima u prvom prolećnom kolu.
"
Profesionalac sam, ako dobijem šansu da zaigram protiv Zvezde, moram da maksimalno odradim zadatke, ipak sam igrač Čukaričkog. Ako bih postigao gol, ne znam da li bih ga proslavio. To bi bio znak poštovanja prema klubu koji volim sve ove godine", rekao je između ostalog Birmančević.

Kompletan intervju možete pročitati u štampanom izdanju Sportskog žurnala.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara