Komentari na vest

Bio bi ovo jedan od najšokantnijih transfera leta: Čelsi ušao u priču oko Kristijana Ronalda!

G

Gost$69

pre gotovo 2 godine

Bro Kom to Red Star to play CL.
M

Mитт

pre gotovo 2 godine

Јунајтед мора да одријеши кесу, да доведе 3-4 доказана играча, па да задржи Роналда и врати се у ЛШ. Ако би успјели да уђу у топ 4 у Лиги и узму трофеј, па макар он био и Лига Куп био би то велики напредак.
Д

Да

pre gotovo 2 godine

Рече Роналдо да жели да пређе у јувентус јер воли изазове. Реално, сад би изазов био да проба да врати јунајтед на ноге, али слабе су шансе за то.
М

Мајстор Хранислав

pre oko 2 godine

Рече неко да ће Роналдо у Реал? Како би Анћелоти распоредио минутажу ако сад и на Азара потпуно рачуна?
p

plavac

pre oko 2 godine

no marina no party
G

Gost342

pre oko 2 godine

I njega i Mesija odavno je dosta. Vodaju ih ko vašarske mečke, ko ih dovede to je isključivo zbog zarade, prava itd.. Fudbal pada u drugi plan!?
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 godine

Ne bi ovo bilo lose uopste. Realno, koga god doveo junajted nece se boriti za titulu. Mogu da se, eventualno, ukljuce u borbu za ls, mada i to tesko. Ovako bi krenuli u totalni rebilding. A za ronalda je ovo odlicna solucija, ekipa sa ambicijama, moze da se bori za titulu, igraju ls, mogle bi da se poklope kockice. E sad, dal on moze da igra za drugi engleski klub sem junajteda, to je pitanje na koje samo on ima odgovor. Svakako izvor koji je ovo preneo je ozbiljan, sigurno ima neke price.
L

Ljubanjac

pre oko 2 godine

Ronaldo je najveći balast ovog Mančestera uz Pogbu, De Heu i Megvajera.
G

Gost....

pre oko 2 godine

United se mora rijesit jos onog Lindelofa Jonsa Dalota Freda Bailija Marsijala,Ronaldo ce odradit jos ovu sezonu on pomaze mladim igracima i savjetu ih kako bit pravi profesionalac a kod Ten Haga igrace sigurno i dace puno golova ako se dovedu ova pojacanja Antony De jong Timber tu je Sanco Rasford Grinvud? Plus klinci iz akademije Hanibal Soretira Garanco Pelisteri Idalo Wilijams samo treba zadnji vezni tipa Rais i eto Uniteda opet pozzzzz
9

93:20

pre gotovo 2 godine

Bgm brate oni ako oce da igraju sa Grinvudom,morace da se raspitaju kad je vrijeme za posjete
G

Gosthjk

pre oko 2 godine

Ovo bi zapravo bila dobra priča. Čelsi ima odličan vezni red i krila, Ronaldo ne bi morao da se muči sa organizacijom napada kao u Juveu i Junajtedu, bukvalno bi samo trebalo da daje golove. E sad, tu igru igraju i emocije, navijači... Ali realno, Junajted nema šta da mu ponudi...
c

cirkus

pre oko 2 godine

Slazem se u potpunosti.. Mislim da ne treba osuda navijaca da ga plasi, nema jos mnogo godina da igra na vrhunskom nivou, ne treba da ih trosi u ovakvom junajtedu
R

RMFC

pre oko 2 godine

Ronaldo da zavrsi karijeru u Realu!

Realni_Partizanovac

pre oko 2 godine

Real bi naravio odličnu priču sa povratkom Ronalda u klub. Zaboravilo bi se nesupjeh sa dovođenjem Mbapea. A ja da mogu kako doći do Pereza savjetovao bih ga da osim Kristijana dovede i Mo Salaha. Kraljevski klub bi bio nepobjediv naredne 2-3 godine...
D

Drvo

pre oko 2 godine

Kad je vec tako i Fulamu treba konacno jedan dobar napadac takodje.

Realni_Partizanovac

pre oko 2 godine

Fulamu treba napadač pored Mitrovića???
R

Romanov sin

pre oko 2 godine

Tod Boli nije vlasnik nego suvlasnik sa manjinskim procentom, kojem je uzgled prepusteno da vodi klub, hoce li vise neko na Mozzart Sport to da ukapira.

ST8

pre oko 2 godine

Ko je vlasnik Celzija?

Falični Tom

pre oko 2 godine

Nadam se da neće otići u neki klub u PL. Navijači to ne bi dobro podneli i glupo bi bilo da hranjenja svog ega i titula navuče bes na sebe u ekipi gde je praktično postao božanstvo. Kombinacija Junajted i Kristijano ovaj drugi deo je po meni greška. Klasično podgrevanje ljubavi. Jeste on davao golove ali on želi titule a Junajted to ne može da mu pruži, što sada što u skorijoj budućnosti. Junajted ako hoće da gradi neki projekat za budućnost Kristijano mora da bude neko ko je tu jedan od glavnih igrača ali ne da svaki napad mora preko njega. Tu ekipa strada, mladi igrači ne mogu da dođu do izražaja a o finansijskom okovu da ne pričam. Lepo je videti ga opet na Old Trafordu ali Junajted mora da napravi tim a ne da traži od jednog čoveka da izvuče sezonu. Bio on Bruno, Kristijano, De Hea ili Rašford. Tim ispred svega.
I

Ivan FCRS

pre oko 2 godine

Klasicno zamajavanje sirotinje. Ronaldo ne bi igrao ni za jedan drugi klub u engleskoj osim Junajteda.
H

Hajberi

pre oko 2 godine

Na stranu to što je ova vest obična novinarska patka, kako je Čelsi direktan konkurent MU?
G

Gost iz Draznja

pre oko 2 godine

Kam tu red star bro