Biće to trka formule i Juga: Zenit razneo Spartak u Superkupu, pogodio i Kasijera (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.07.22. | 20:20

Na kraju ubedljivih 4:0

Osvojio je Zenit četiri uzastopne titule u Rusiji, a čini se po današnjim kadrovima iz duela sa Spartakom iz Moskve, ekipa iz Sankt Peterburga ne namerava da prekine dominaciju. Trijumfom nad Spartakom iz Moskve Zenit (4:0) je poslao brutalnu poruku direktnim konkurentima za vrh tabele: “Pazite se, i ove godine se trkate sa formulom”.

Nije ekipa Sergeja Semaka impresionirala protiv Crvene zvezde, čak je srpski šampion držao u vrat i kičmu ruskog šampiona u prvom poluvremenu. Ali se danas Zenit prosto poigrao sa Spartakom.

Izabrane vesti

Impresionirao je posebno vezni red Zenita. U formaciji 4-3-3, Kuzajev, Berios i Vendel su držali ključeve meča. Spartak je čak imao i veći posed lopte, ali je Zenit bio ubitačan.

Ishod je najavio u 29. minutu Igor Sergeev. Lopta mu se odbila pravo na desnu nogu. A on je sve uradio fudbalski - savio je savšrenu kiflu sa 20 metara i pogodio desnmi rogalj. Ništa tu nije mogao golman Selikov.

Od tog momenta Spartak je uleteo u Zenitovu mašinu. Zavrteli su preciznim kombinacijama mozak gostima igrači Zenita, kao u 35. minutu. Bila je to savršena akcija. Na kraju je, posle asistencija Santosa, Malkom lako pogodio.

Bili su to vrlo teški trenuci za Spartak. Posebno što Zenit nije hteo da se smiluje. Nastavio je da gazi i pogodio još jednom, posle udarca Vendela.

Imaće veliku snagu Zenit u napadu. Pogodio je na vrlo lep način Sergeev, a klasu je demonstrirao nesuđeni napadač Crvene zvezde Mateo Kasijera. Dobio je Kolumbinac šansu u 69. minutu, a do prvog gola u zvaničnim mečevima stigao je u zaostavnom vremenu.


tagovi

Mateo Kasijera

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara