Severina protiv Radničkog prethodnog leta (MN Press)
Severina protiv Radničkog prethodnog leta (MN Press)

Bez fudbala u nedelju u Humskoj i narednog vikenda na Marakani: Partizan i Zvezda odlažu zbog Evrope

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.08.24. | 11:01

Večiti, ali i TSC, iskoristili džokera koji nude propisi

Hvalili su se u Humskoj kako ne odlažu utakmice, sve do ovog kola, ali će tom receptu, ipak, pribeći. Trebalo je Partizan da u nedelju od 19.30 dočeka niški Radnički i tako nastavi takmičenje u našem prvenstvu, međutim, taj meč se neće igrati u predviđenom terminu.

Kancelarija Zajednice Mozzart Bet Superlige prihvatila je zahtev crno-belih da se meč odloži+, uz razumevanje da je u pitanju interes srpskog fudbala, jer ekipa Aleksandra Stanojevića narednog četvrtka igra prvi meč završnog kola kvalifikacija za plasman u Ligu konferencije, protiv Genta, od čijeg ishoda zavisi opstanak na međunarodnoj sceni.

Izabrane vesti

Prema propozicijama takmičenja, svaki učesnik UEFA kupova ima pravo da jednog posegne za odlaganjem dok traju kvalifikacije i na Topčiderskom brdu su rešili da tog džokera iskoriste posle eliminacije od Lugana, a u susret utakmici sa Belgijancima. Ima rezona, ako se zna da je iza Stanojevićevog tima iscrpljujući revanš u Tunu, kao da i je tek u petak u jutarnjim časovima napustio teritoriju Švajcarske, što bi mu ostavilo malo vremena za oporavak i pripremu meča sa Nišlijama. To znači da će povratak Nikole Drinčića u Humsku, ovoga puta u ulozi šefa stručnog štaba Radničkog, sačekati neku drugu priliku. Ujedno dati Nišlijama prostor za dodatni rad kako bi poboljšali učinak, jer su na prethodna dva gostovanja poraženi bez postignutog gola.

To je što se tiče petog kola, a istovremeno je odložen i jedan duel šeste etape Mozzart Bet Superlige. U pitanju je meč Crvena zvezda – TSC, predviđen za naredni vikend. Zbog obaveza šampiona Srbije u Norveškoj, gde u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona gostuje Bode Glimtu, te susreta ekipe iz Bačke Topole sa Makabijem iz Tel Aviva, Zajednica je uvažila predloga da se i ovaj meč odloži.



tagovi

TSC Bačka TopolaFK Crvena zvezdaFK PartizanRadnički NišMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda
FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara