Fudbaleri Betisa (©Reuters)
Fudbaleri Betisa (©Reuters)

Betis u formi, Hetafe bez gola četiri meča

Vreme čitanja: 3min | pet. 19.02.21. | 10:19

Zeleno-beli se bore za izlazak u Evropu. Trener tima iz Madrida Đozep Bordales Himenez ne može da sedi na klupi zbog suspenzije

Promenile su se uloge ove sezone u Primeri. Prethodnih godina Hetafe je bio u vrhu, borio se čak i za Ligu šampiona, dok je Betis bio u donjem delu tabele. U ovom šampionatu Španije, tim iz Sevilje igra odlično, biće kandidat za Evropu, dok je ekipa iz Madrida u silaznoj putanji i čeka je borba za opstanak.

Ova dva tima večeras (21.00) otvaraju 24. kolo Primere. Zeleno-beli su prošle nedelje pobedii Viljareal (2:1) u gostima, dok tim srpskog reprezentativca Nemanje Maksimovića ima tri vezana poraza, a čak četiri meča u nizu Hetafe nije postigao gol. Realizacije je problem za ekipu iz prestonice tokom celog šampionata. Hetafe je sa samo 17 postignutih golova najgori tim u španskoj eliti.

Izabrane vesti

Na stadionu Benito Viljarmarin goste s klupe neće predvoditi suspendovani trener Đozep Bordales Himenez. Temperamentni stručnjak je dva puta isključen u poslednje dve utakmice protiv Sosijedada i Sevilje. Doputovao je sa ekipom u Sevilju, ali neće moći da bude kraj terena i daje savete timu. U timu Hetafea neće biti Darija Povede zbog povrede. Mesto u starnih 11 rezervisano je za srpsku radilicu na sredini terena Nemanju Maksimovića.

Betis neće moći da računa na defanzivca Viktora Ruiza koji se povredio prošle nedelje u Viljarealu. Od ranije van stroja su Dani Martin, Bartra i Kamarasa. Iskusni čileanski golman Klaudio Bravo se oporavio od povrede, ali će i dalje gol zeleno-belih da čuva Đoel Robles koji je bio odličan u poslednje vreme. Trener Manuel Pelegrini nije imao razloga za promenu među stativama.

KVOTA U MOZZARTU DA ĆE REAL DA ODBRANI TITULU U ŠPANIJI JE 5,50.

Najbolji igrač Betisa je Francuz Nabil Fekir. Prošle nedelje je iskusni vezista bio sjajan kada je potopljena Žuta podmornica. Za golove biće zadužen Borha Iglesijas, dok će džoker tima i dalje da biti vremešna legenda kluba Hoakin.Betis igra utakmice na veliki broj golova. Mreža tima iz Sevilje se zatresla čak 38 puta ove sezone. Samo je Kadiz primio za jedan pogodak više. Zeleno-beli imaju četiri od pet utakmica nizu u Primeri u kojima je dolazila kombinacija GG3+. U prvom delu šampionata Hetafe je razbio tim iz Sevilje sa 3:0 uz dva gola Anhela. To je bila najubedjivija pobeda tima iz Madrida ove sezone u prvenstvu.

Prvi meč 24. kola Primere, Betis – Hetafe (21.00) možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com. Dovoljno je samo da budete registrovani, a registracija je besplatna.


tagovi

BetisHetafeŠpanijaPrimera

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara