Prvi gol francuskog napadača na Stamford Bridžu (©Reuters)
Prvi gol francuskog napadača na Stamford Bridžu (©Reuters)

Benzema glavom kao nogom, pa kao rukom: Dve majstorije za tri minuta u Londonu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.04.22. | 21:34

Vratio se iz povrede i samo nastavio gde je stao

Igra Karim Benzema sezonu iz snova. Vratio se iz povrede posle reprezentativne pauze i sa dva pogotka u Vigu trasirau put Realu ka bitnoj pobedi. Sada ga vodi i ka polufinalu Lige šampiona. Stekao je Kraljevski klub dva gola prednosti u Londonu u 24. minut, oba puta je mrežu Čelsija zatresao nezadrživi Francuz.

Izrastao je u pravog "ubicu". Ima neverovatan njuh i još bolju realizaciju. To je još jednom dokazao večeras, dva puta je matirao Eduara Mendija u tri minuta - glavom.

Izabrane vesti

Prvo je zakucao loptu u mrežu domaćina posle centaršuta Vinisijusa. Kao da ju je nogom zahvatio. Išla je kao projektil ka golu rivala, pa ni sjajni Mendi nije mogao ništa. Golman Plavaca kojeg krase neverovatni refleksi i idealne fizičke predispozicije bio je potpuno nemoćan.

Samo tri minuta kasnije, slična situacija. Ovoga puta nije bilo snage iza Benzeminog udarca, već samo znanja, tehnike, prefinjenosti... Centaršut Modrića zahvatio je glavom tako da Mendija natera na još jednu paradu, ostavi ga nemoćnim i sve na stadionu natera da gledaju kako lopta polako ulazi u mrežu. Fantastičan šut glavom francuskog napadača i 2:0 za Blankose na Bridžu.

Ne može napadač madridskog Reala da stane. Postigao je večeras 11. i 12. gol na poslednjih sedam utakmica. Ukupno ih je dao 36 za Kraljevski klub ove sezone - na isto toliko nastupa. Majstor.




tagovi

Karim Benzema

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara