Komentari na vest

Benitez: Sa Vidićem sam pregovarao preko njegove devojke, za Jovetića su mi rekli - nemaš novac

P

Petlja

pre 29 dana

Kako je moguće da klub koji je 2005.osvojio LŠ,godinu kasnije ima budžet 20 miliona,čak i tih godina kad se nije plaćalo kao sad ali...?
A

Avenger

pre 29 dana

Koliko se samo promenila priča u fudbalu, to je neverovatno. Ranije nisi mogao ni u Utd,a kamoli Liverpul dovesti dobrog igrača da bi ti bio adut sa klupe. Danas neko na klupi ima one sa mizernom minutažom koji bi igrali u prvih 11 u većini klubova top 5 liga.
D

Daaaaaaaaa

pre 29 dana

Al zato najjaci igraci danasnjih klubova bi grejali klupe najjacih klubova tipa 2005. godine
n

nadrealno

pre 29 dana

Benitez imao 4,5 eura za pojacanja.
E

Everton

pre 29 dana

Svojevremeno je Ser Aleks donio na konferenciju podatke koliko novca potrosio Benitez za svog mandata u Liverpulu i podatke za isti period iz klupa Man Juna. Na kraju dana Benitez je potrosio 20-30 miliona vise od Fergija....tako da ova prica ne pije vodu! Ser Aleks je bio tata igre u tom priodu kao real madrid sada
M

MNM

pre 29 dana

Vidić je najbolji naš ikada..legenda Zvezde i Junajteda gde ćeš više,pa da:))
I

Ivan...

pre 29 dana

Za Vidica mu bas i ne verujem da je zagrizao. Mogli su tada da ga dovedu za male pare. Doveli su ga oni koji su ga malo vise zeleli.
B

Bnm

pre 29 dana

Sećam se tog prelaznog roka i da se govorilo o Liverpulu i Mančesteru. Prvi su ga više želeli, baš kako je Benitez rekao. A onda ga je Man U doveo jer je za njih to bila sića. Drilovali su ga pola godine dok nije mogao da prismrdi startnoj postavi. Sam Vidić je rekao da je imao šlauf oko pojasa pa se prenerazio kad je video kako izgleda Ferdinand, sav u mišićima.
.

..nb

pre 29 dana

A imali para da kupe Carrola drvo
L

Lola19

pre 29 dana

Brate, prodali su Toresa pre toga.
К

Кљаки

pre 30 dana

Имао је Рафа добре идеје својевремено једноставно другачије околности у односу на тренутно стање. Дани Алвеш,Силва,Виља, Јоветић, Видић,Бери итд.

Proficap

pre 30 dana

Zato kod nas u Zvezdi, ima svega, da preliva.
Š

Šta je

pre 29 dana

Liverpul za ZvezduCrvenu?