Ilustracija (©YouTube/Mumbai City FC)
Ilustracija (©YouTube/Mumbai City FC)

Bengaluru u mentalnoj zbrci, Mumbaj Siti se odmarao 16 dana

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.03.23. | 11:29

Sve spremno za prvi susret polufinala plej-ofa indijske Superlige

Posle dve uzbudljive nokaut utakmice, kreće polufinale plej-ofa indijske Superlige. Mumbaj Siti, Hiderabad, ATK Mohun Bagan i Bengaluru stigli su do završnice i boriće se za prvaka.

Mumbaj Siti kao pobednik ligaškog dela takmičenja igraće u utorak sa Bengaluruom u prvoj utakmici polufinala u fudbalskoj areni u Mumbaju, dok je revanš zakazan na stadionu Sre Kanterava, u Bengaluruu, 12. marta.

Izabrane vesti

Mumbaj Siti je odmoran posle 16 dana pauze i ući će u dvoboj kao favorit. Siti je bio najkonzistentniji tim u kampanji. Na putu je oborio više rekorda, poput najduže serije bez poraza - 18 utakmica - i najvećeg broja uzastopnih trijumfa - 11.



15.00: (1,60) Mumbaj Siti (3,90) Bengaluru (4,90)

Međutim, zadatak u polufinalu možda neće biti tako lak za igrače engleskog trenera Deza Bakingema jer igraju sa hrabrim Bengaluruom, koji je prkosio očekivanjima i plasirao se na Fajnal for sa devet uzastopnih pobeda.

Plavci su bili prva ekipa koja je ove sezone nanela poraz Mumbaj Sitiju, čime je stavljena tačka na pomenuti rekord od 18 duela bez poraza. Oni će nastojati da izazovu još jednu senzaciju u predstojećim okršajima.



Ostaje da se vidi da li će biti psiholoških posledica po Bengaluru, posle kontroverzne pobede nad Kerala Blastersom od 1:0 u poslednjoj utakmici. Plavci su u produžetku obračuna sa ekipom Ivana Vukomanovića postigli pogodak iz slobodnog udarca dok je golman Kerale nameštao živi zid, i srpski strateg je povukao tim sa terena.

Mumbaj Siti će, prema tome, u potpunosti želeti da iskoristi čitavu mentalnu zbrku u kojoj su se našli igrači Bengalurua...



INDIJSKA SUPERLIGA, POLUFINALE - PRVI MEČEVI

Utorak

15.00: (1,60) Mumbaj Siti (3,90) Bengaluru (4,90)

Četvrtak

15.00: (2,45) Hiderabad (3,25) ATK Mohun Bagan (2,70)

***kvote su podložne promenama



tagovi

Indija 1Mumbaj SitiBengaluru

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara