Benfika sa jednim iznenadnim putnikom u Beogradu

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.09.24. | 18:54

Frederik Aursnes konkuriše za meč sa Crvenom zvezdom, u srpsku prestonicu stigao i predsednik Rui Kosta

Fudbaleri Benfike doputovali su čarter letom iz Lisabona u Beograd, a kako pišu tamošnji mediji među igračima vicešampiona Portugalije se nalazi i jedan iznenadni putnik. U pitanju je iskusni vezista Frederik Aursnes, koji je poslednjih nekoliko nedalja bolovao od povrede butnog mišića, a danas je radio samo u teretani. Ipak, izgleda da će konkurisati za tim Bruna Laža u sutrašnjem meču na stadionu Rajko Mitić (18.45).

Norvežanin se povredio u 32. minutu utakmici trećeg kola protiv Estrele Amadore, pa nije bio u konkurenciji ni protiv Moreirensea uoči reprezentativne pauze, a ni protiv Santa Klare prošlog vikenda. Ipak, izgleda da je povreda prošlost, čim ga je Laž stavio na avion za Beograd.

Izabrane vesti

Benfika nije objavila zvaničan spisak putnika za Beograd, ali su tu svi najvažniji igrači, među kojima su i najveće zvezde Anhel di Marija i Nikolas Otamendi.

Među putnicima je i predsednik, legendarni portugalski fudbaler Rui Kosta, koji će iz svečane lože stadiona Rajko Mitić pratiti sutrašnji meč.



tagovi

Frederik AursnesBenfikaLiga šampionaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara