Pedrinja (@Reuters)
Pedrinja (@Reuters)

Benfika prodaje škart iz Brazila za 35.000.000

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.05.21. | 17:42

Navodno, Šahtjor je zagrizao...

Loša sezona je iza Benfike. Nisu u pitanju samo slabi rezultati, nego i pogrešne procene na fudbalskoj pijaci. Otuda se očekuje vrelo leto na Lužu, pogotovo je u pitanju prelazni rok.

Navijači su pre nekoliko dana glasali za najveće razočarenje kada su igrači u pitanju i skupocenu pridošlicu iz Korintijansa - Brazilca Pedrinja (23), "izgurali" u sam vrh te liste. Na 19 utakmica ofanzivni vezista nije postigao nijedan gol, a kasu je dobrano ispraznio kada je prošlog marta stizao u najtrofejniji portugalski klub. Benfika je za njega iskeširala čak 18.000.000 evra i obavezala se da brazilskom klubu isplati još pet odsto od naredne prodaje.

Izabrane vesti

Posle slabe prve sezone u Primeiri malo ko je očekivao da bi Orlovi mogli da pronađu uhlebljenje za Pedrinja, međutim očito ima klubova koji i dalje veruju u njegov potencijal. Tako Abola piše da se Benfiki javio Šahtjor i pokazao interesovanje za 23-godišnjeg ofanzivca.

Isti izvor navodi da je ukrajinski klub spreman da izdvoji prilično neverovatnih 35.000.000 evra za Pedrinja?!

Ne zvuči baš realno, pogotovo ako se zna da je Šahtjor poslednjih godina značajno smanjio ulaganja, no ako je klub iz Donjecka sprema da toliko novca izdvoji za nekog Brazilca, onda ne sumnjajte da u tom momku ima nečega.

Jer ko bolje trguje s Brazilcima od Šahtjora?


tagovi

Pedrinjoletnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara