Benfika odbila 3.000.000 evra za Mileta Svilara, on je jako nezadovoljan

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.01.22. | 16:54

O tome je pričao i njegov otac Ratko

Bio je svojevremeno Mile Svilar velika senzacija Lige šampiona. Pamtiće se da je sa 18 godina čuvao gol Benfike u sudarima sa Mančester Junajtedom i Bajernom. Pamtiće se i da je odbranio jedanaesterac Entoni Marsijalu na Old Trafordu.

Međutim, ove sezone reprezentativac Srbije i bivši član Anderlehta preživljava teške trenutke u redovima portugalskog velikana. U debeloj je senci Vlahodimosa i Brazilca Heltona Leitea. Srpski čuvar mreže sa belgijskim pasošem nije zabeležio zvaničan nastup ove sezone, šansu je dobijao uglavnom u B timu Benfike.

Izabrane vesti

Ugovor sa lisabonskim klubom mu ističe za šest meseci, pa je krajnje neizvesno kakva ga sudbina u budućnosti čeka. Portugalska štampa je danas prenela informaciju da je Benfika odbila ponudu jednog kluba iz Saudijske Arabije vrednu tri miliona evra.

A pregovori oko novog ugovora za sada nisu urodili plodom. Pre svega zbog činjenice da je Mile Svilar nezadovoljan statusom u Benfiki. O tome je pričao i njegov otac, legendarni čuvar mreže Ratko Svilar.

„Ne može se reći da je Mile srećan zbog svega što mu se dešava. On će uskoro biti slobodan da potpiše za bilo koji klub u julu. Ima zainteresovanih klubova, postoji i opcija da produži ugovor sa Benfikom. On će morati sam da odluči“, poručio je Ratko Svilar.


tagovi

Mile SvilarBenfika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara