Ben poslao poruku Zvezdinoj upravi: Do juna sam ovde, zainteresovan sam za novi ugovor

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.10.19. | 09:42

„Grupa u Ligi šampiona nam je lakša nego prošle godine“, poručio reprezentativac Komorskih Ostrva

Ne jednom, nego sa obe noge El Fardu Ben je u finišu prelaznog roka bio u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Crvena zvezda je dogovorila njegovu prodaju za 2.200.0000 evra, sjajni ofanzivac je otputovao na Bliski istok, ali posle desetodnevnih pregovora nije prafirao ugovor.

Srpski šampion je ostao bez aduta za Ligu šampiona, El Fardu Ben bez viđenog ugovora teškog 1.500.000 evra po sezoni... Međutim, nekadašnji član Olimpijakosa nastavio je da se potvrđuje na domaćoj sceni. Golovima protiv Radnika stigao je do kote šest, postavši najbolji strelac tima Vladana Milojevića u domaćem prvenstvu.
„Svaku utakmicu doživljavam ozbiljno i sada kada ne igram Ligu šampiona, svežiji sam od ostalih igrača. Iz utakmice u utakmicu se osećam bolje, svakog dana radim naporno da pomognem ekipi i postižem golove. U Surdulici trener je tražio da igramo visoko, da vršimo presing, što je dobro. Meni odgovara svaka pozicija koju dobijem“, rekao je u razgovoru za Novosti El Fardu Ben.

Izabrane vesti

Čelnici Crvene zvezde moraće što pre da reše status reprezentativca Komorskih Ostrva. Bivšem članu Olimpijakosa na kraju sezone ističe ugovor sa crveno-belima, što znači da će u decembru moći da pregovara sa zainteresovanim klubovima i u junu Marakanu napusti kao slobodan igrač.
„Ovde sam do leta, ali od kluba zavisi da li će mi ponuditi novi ugovor. Zainteresovan sam za razgovor, ali zavisi. Još nismo pričali“.

Teško je Benu da iščekuje mečeve u Ligi šampiona kada zna da neće biti učesnik. Međutim, popularni Beni drži fige saigračima i veruje u evropsko proleće.
„To je život, to je gotova stvar. Navijam svim srcem za ekipu i nadam se da će se kvalifikovati za narednu rundu ili Ligu Evrope. Kod kuće sam gledao utakmicu sa Totenhemom, bilo je jako teško jer sam znao da će Kejn i ekipa da se vrate posle poraza od Bajerna, da će uraditi sve da tako bude. Grupa je lakša nego prošle godine. Zvezda ima bolje pojedince nego lane, drugačija smo ekipa. Kanjas igra dobro, Van la Pari treba vremena, Tomane i Garsija će biti sve bolji“.

Nije želeo Ben previše da priča o propalom transferu.
„Ne mogu da pričam o tome“.


Pogledajte najnoviju epizodu serije "Ekipizza":

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara