Andrea Beloti (©Reuters)
Andrea Beloti (©Reuters)

Beloti izgubio strpljenje za Milan, izabrao Monako i 3.500.000 evra godišnje

Vreme čitanja: 1min | sub. 02.07.22. | 14:42

Iskusni špic pred potpisom u Francuskoj

Od petka, 1. jula, Andrea Beloti više nije fudbaler Torina. Bio je Petao zaštitni znak Bikova zbog sedam godina provedenih na Olimpijskom stadionu, ali došlo je vreme da se oproba u nekoj jačoj sredini. Igrama i golovima je to odavno zaslužio.

Nadao se 28-godišnji napadač iz Lombardije, gradića Kalčinate, da će se preseliti u obližnji Milano, međutim, Rosoneri kao da nisu bili zainteresovani da ga dovedu. Svakako su prvo izabrali da završe posao sa Divokom Origijem, kom je istekao ugovor s Liverpulom, a po pisanju italijanskih medija Beloti je izgubio strpljenje i rešio da se okrene drugoj ponudi. Konkretno - Monakovoj.

Izabrane vesti

Navodno je kontakt već uspostavljen i Italijan sa svojim zastupnicima u ponedeljak putuje u Kneževinu da utanači finansijske detalje. Po pisanju Tutomerkata obe strane su pozitivnog stava po pitanju ishoda pregovora, a rimska Republika dodaje da bi Beloti trebalo da zarađuje 3.500.000 po sezoni.

Dolaskom u Monako pouzdani centarfor pokušaće da povrati formu pošto je prošle sezone prvi put od kada je 2015. prešao iz Palerma u Torino završio sezonu bez dvocifrenog broja golova u Seriji A. Osam puta je bio strelac, ali je na to uticao i manji broj odigranih mečeva nego inače jer je imao probleme s povredama.

Monako će kao trećeplasirani tim Lige 1 prošle sezone igrati kvalifikacije za Ligu šampiona. Kreće od trećeg kola.


tagovi

Andrea BelotiLetnji prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara