Komentari na vest

Belingemov transfer skuplji nego što se mislilo, Borusiji samo kaplju milioni

B

Brko

pre 4 dana

Da je Dortmund doveo trenersko ime prije tri godine, Haland i Belingem bi još tu igrali, ili bi tek sad jedan promijenio sredinu.
D

DS 1991

pre 5 dana

@Stef031 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/decenijski-presek-na-fudbalskoj-pijaci-benfika-bez-konkurencije-najprofitabilnija-englezi-najgori/491378
M

Mile Kekin rockenroll

pre 5 dana

Pre 2 dana ste pisali da Benfica drzi rekord posto je u poslednjih 10 god. zaradila 800 i nesto mil.eura na izlaznim trasnferima. Sada pisete da je BvB zaradila oko 1 MILIJARDU eura. Sta li cemo citati u narednim danima u vezi ove teme.
S

Stef031

pre 5 dana

Pisali su o profitu klubova u poslednjih 10 godina, ne samo o prodaji.
F

Fabri

pre 5 dana

Koliko god da ga plate on ce se njima isplatiti. Vec uzeta jedna LS i pitanje je koliko ce jos uzeti (ne bih voleo licno ali sve su prilike da ova ekipa mora uzeti jos neku LS), marketing su dosta okrenuli na njega i jos par igrača tako da za klub kao sto je Real te pare nisu problem.
i

igorNBG

pre 5 dana

I Azar se isplatio!
И

И

pre 5 dana

Nije to nikakva afera, već zamena teza. Cena samog obeštećenja i bonusi su potpuno dve različite stvari. Ako se posle par godina ispostavi da je neki igrač koštao 10 miliona više, ne znači da je klub lagao u trenutku transfera, već su bonusi posle aktivirani. Mnogo se spinuje i u jednu i u drugu krajnost. Često se ide i u tu drugu krajnost, na primer klub plati obeštećenje 40 miliona, sa 20 miliona potencijalnih bonusa, novinari kao iz topa napišu da je obeštećenje 60 miliona. Ne, obeštećenje je i dalje 40 miliona, a ovih 20 su veliko pitanje i može se analizirati za par godina. A najludje od svega je kada je transfer 40 miliona, plus 20 za potencijalne bonuse i 20 miliona plata za 5 godina ugovora i onda naslov preko cele naslovne strane glasi: Bomba transfer od 80 miliona!
B

Borusija Dortmund

pre 5 dana

Je najjadniji klub posle Arsenala! Nijedan klub iz TOP5 liga nije zaradio toliko para i kada naprave nešto što može da zaliči na neku ozbiljniju ekipu, Arsenal ne dovede napadača, a Dortmund proda prvog koji je najbolji i tako iz godine u godinu. Arsenal je samo jadniji jer nema nikakvu istoriju van svog malog ostrvceta, a ni tu nisu ništa posebno.
F

Fer1

pre 5 dana

Borusija se nista nije pitala u slucaju Haland. Uslov da igrac uopste dodje u Dortmund bila je transfer klauzula u ugovoru. Na 80 miliona. Cak ni jedan Mancester Siti se nista ne pita ako Haland odluci nekada da ode, jer opet postoji obavezna transfer klauzula u ugovoru, nesto preko 100 miliona. Tako je bilo i Red Bul Salzburgu. Covek stavlja klauzulu u svakom klubu da bi lakse otisao ako to pozeli, a ne da transfer bude 500 miliona.
P

Pa dobro

pre 5 dana

Ti si sada naveo jednog igrača. I taj Haland bi ostao da imaju tim kakav su mogli da imaju, normalno da momak hoće da ide u tim gde je glavni konkurent za LŠ. Dortmund je prodao sve i jednog fudbalera za kog su dobili korektnu ponudu. Nikakvo vijanje uspeha i građenje sportskog brenda kod njih ne postoji nego samo građenje bankovnog računa.
T

Terwes

pre 5 dana

I zato lagano dodju do finala lige sampiona!!!
@

@Terwes

pre 5 dana

Prvo, ne dođu lagano do finala LŠ, a čak i da dođe lagano, ko pamti drugog sem navijača baš tog gubitničkog kluba. Misliš za 3 godine da će se neko van Srbije sećati da je Amerika imala pomoć sudija protiv Srbije? Ili da li misliš da se sada neko seća da smo pokradeni protiv Turske? Naravno da ne.
G

Gogce

pre 5 dana

I tako ,,jadni'' prosetaju se do finala lige sampiona....kakvi su tek jadni timovi poput psz-a,barselone,mancester junajteda,juventusa i ostalih kada ne mogu ni u snovima doci do nekog finala u zadnjih par godina!!!
Z

Zucko

pre 5 dana

Jadan si ti covece kada tako lupetas.