(AFP)
(AFP)

Belingem zamera zvezdama Reala: Vas trojica, završite napad, mnogo je teško trčati nazad (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.08.24. | 08:55

Embape saglasan sa engleskim reprezentativcem

Na trenutke je sve izgledalo idilično. Došao je Real na Baleare sa velikim entuzijazmom, pošto je nekoliko dana ranije savladao Atalantu i osvojio Superkup Evrope, poveo je u ranoj fazi meča sa Majorkom sjajnim golom Rodriga, razvijao akcije koje su oduševile pobliku, ali se u Madrid vratio pokunjen (1:1).

Sa novim trenerom Jagobom Arasateom Ostrvljani su našli način da uzdrmaju prvaka Španije, izjednače preko Vedata Murićija i pokažu kako novi Galaktikosu ne moraju obavezno da budu moćni. Jesu, ali ne uvek i ne svuda. Između ostalog što u početnom kolu La lige nisu svi shvatili obaveze valjano.

Izabrane vesti

Na to je ukazao Džud Belingem, shvativši da, uprkos vođstvu posle prvog poluvremena, Kraljevski klub ima problem sa kontranapadima domaćina. Zato je neposredno po izlasku iz svlačionice, dok su igrači još bili u tunelu, opomenuo ofanzivce u sastavu Karla Ančelotija: Vinisijusa Žuniora, Rodriga i Kilijana Embapea.

Vas trojica, završite napad, jer je trčanje nazad j... teško“, uz osmeh je konstatovao engleski reprezentativac koji pokriva veliki deo terena, ali nijedan igrač na svetu ne može sve sam, pa ni Belingem.

Ova konstatacija je naišla na odobravanje. I to Embapea, koji je ranije, tokom perioda u Pari Sen Žermenu, znao da se ponaša kao „uvređena mlada“ u sličnim situacijama. Sad izgleda da je i on odrastao.

Upravo to i ja pričam. Moramo da završimo napad nečim“, saglasan je Francuz.

Sve je to podstaklo Beligenma na dodatnu konstataciju neposredno pre istrčavanja na teren pred početak drugog poluvremena:

„Da, čak i kad vam se otvorio mali prostor – šutirajte“.

Uz zaključak Embapea:

Kad promenite mesta (Rodrigo i Vinisijus, op. aut.) mislim da vas neće tamo očekivati. Onda možete da igrate brže“.



tagovi

Džud BelingemVinisijus ŽuniorRodrigoKilijan EmbapeReal MadridPrimera

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara