Žeremi Doku (©Reuters)
Žeremi Doku (©Reuters)

Belgija najisplativija opcija u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.06.24. | 10:51

Nigde nećete naći veću kvotu na pobedu Crvenih đavola

Nova nedelja, novi izazovi. Evropsko prvenstvo hvata zalet, a bukmejkeri Mozzarta su vam pripremili promo kvotu koja će u svakom trenutku biti najveća na svetu.

U pitanju je kec na Belgiju protiv Slovačke u sklopu 1. kola Grupe E na kontinentalnoj smotri u Nemačkoj.

Izabrane vesti

Belgijski tim se našao u veoma teškoj grupi u kvalifikacijama za Euro, možda i najtežoj. Belgijanci su za direktnu kartu za Evropsko prvenstvo morali da konkurišu sa Austrijom, Švedskom, Azerbejdžanom i Estonijom. Selekcija Domenika Tedeska važila je za favorita u ovom društvu i na kraju je opravdala ovaj status, ali teškom mukom jer drugoplasirana Austrija je zaostajala samo bod. Kao i u kvalifikacijama, Belgija je igrala prijateljske utakmice pre početka turnira. Crveni đavoli su startovali remijem bez golova protiv Republike Irske, odigravši najslabiji meč u poslednje vreme. Ipak, tada su na Vembliju uspeli da remiziraju sa Engleskom 2:2, i upisali su pobede nad Crnom Gorom sa 2:0 i Luksemburgom sa 3:0.

------------------------------

Igraj EURO Prognozzer - osvoji svaki dan do 100.000 bez ikakvog uloga!

EUROFORIJA JE POČELA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------

Reprezentacija Slovačke bila je deo jake grupe u kvalifikacijama za Euro 2024. - rivali u borbi za ulaznicu za turnir bili su Portugalija, Luksemburg, Island, Bosna i Hercegovina i Lihtenštajn. Portugalija je predvidljivo bez problema zauzela prvo mesto, ali u isto vreme Slovaci nisu iskusili veliki pritisak za drugo mesto i na kraju su imali pet bodova više od Luksemburga. U prijateljskim mečevima pred početak Evropskog prvenstva, slovački tim je izgledao veoma solidno, izuzetak je bio samo poraz od Austrije od 2:0, ali je Frančesko Kalcona tu mnogo eksperimentisao. U preostalim mečevima Slovaci su završili sa Norveškom 1:1 i naneli dva poraza istim rezultatom po 4:0 San Marinu i Velsu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara