Komentari na vest

Bela je otmena, ali mu zbog nje bledi slika superheroja: Francuska neka čeka, cilj je Zlatna lopta 2025.

g

gostić

pre 39 minuta

Kako ga ne bih pozvao onda kada misli da treba da igra.... ijaaaao
S

Srki987

pre oko 1 sat

Mali je neviđeno glup, ali neviđeno!
s

strasno

pre oko 1 sat

najprepotentniji igrac ikada
S

Sever73

pre oko 3 sata

Ovaj može sa onim sponzorušama iz naše Reprezentacije pod ruku isti su,samo što ovog tovare kraljevići,a ove naše šeici !!!
S

SilvioB.

pre oko 3 sata

Hipotetički, recimo da je u pravu. Međutim, pravila koja važe danas, kao i kriterijumi po kojima se ocenjuje, podložni su promenama. Pa bi ubuduće, da UEFA i FIFA ne bi gubile novac od ovih takmičenja, možda donesu propis kojim će biti obavezno igranje za reprezentaciju ako želite da uđete u takmičenje za nagradu najboljeg fudbalera . I mislim da će to učiniti, jer sve više fudbalera zanemaruje svoje reprezentativne obaveze.

Marko Pavlovic

pre oko 3 sata

Pa
D

Doboj053

pre oko 3 sata

Majko moja, ima li dan bez vijesti o ovom liku? Traje od prelaznog roka prije 2 godine, traje i dalje gdje sta jeo i sa kim, sta planira i jos samo da pocnete da pisete oko kojih boja se omislja u izboru novih kopacki ili auta.
8

8

pre oko 4 sata

Upravu je čovek kakve lige nacija izmišljena takmičenja kao topla voda , zna se more Evropsko Svetsko prvenstvo. Mada i ona gube smisao sa ovolikim brojem reprezentacije.Ide se na kvantitet umesto na kvalitet , kao da se omasovi fudbal glupost baš me zanima da gledam Kambodžu i Burindi kako pokušavaju da igraju fudbal.
i

idi igraj tenis

pre oko 4 sata

Cilj u fudbalu je zlatna lopta???? Majko mila, koliko je sve otišlo do đavola...
7

765

pre oko 4 sata

Prevara veka