Komentari na vest

Baždarević: Silas je bolji kao špic nego krilo; imao je teško detinjstvo i treba mu pažnja

D

Dipl. komentator@Ivan Komnenović

pre 10 dana

@Ivan Komnenovic – najjača ti je ova konstatacija sa Olanjikom da igra levo! Tebe verovatno nisu obavestili da Olanjika još uvek, od kada je u Zvezdi, nije rešio jednu jedinu situaciju “1 na 1”, a uz to je vrlo spor! Kako ti misliš da on igra krilo?! Je li možda pomoću trikova?! Protiv Bodea u dve utakmice, ni jednom nije predriblovao Cjevovoda! Da li se sećaš?! Zamisli samo kako će Olanjika izgledati smešan i nemoćan, na terenu u LŠ!
S

Srdjan-88

pre 10 dana

Mazicu ga i pazicu ga i zvacu ga Djole 😊
D

Dejanii

pre 10 dana

Stavljali ga na krilo vjerivatno zato sto je brz. I Gonzales je igrao spica nakon sto je došao u Stuttgar, vjerujem da je i u prethodno klubu bio spic. Upalilo im sa Gonzalesom to sto su ga stavili na krilo, ali mislim da je za ovog bilje da se vrati na spica. Može i krilo, sve zavisi od taktike i ko je od igrača na terenu. Na krilu je dosta bolja verzija Bukarija, a košta samo 3M više ..
Š

Škrabotina

pre 10 dana

Nije Meša nego Meho. Yerbo was Švabo.
N

Novak87

pre 10 dana

Pa ne postoji bolji trener od Miloja za takve tipove, kojima je potreban roditeljski pristup.
D

Dipl. komentator@Novak87

pre 10 dana

@ Novak87 – jeste, Milojević je i trener i brižni otac u isto vreme! Zna Milojević da radi sa decom! Deca su ponekad nestrpljiva i nadobudna, puna temperamenta i onda je Milojević tu, da ih smiri, da ih postavi na klupu i da im dozira minutažu, na uglavnom zaustavno vreme od 3-4 minuta, na svakoj 5-6 utakmici, što on znalački radi! Da osete draž prvog tima, ali i da ne polete mnogo. Mlados’- ludos’! Odmah će se uobraziti i zato je Milojević tu da ih spusti na zemlju, da ih ohladi. Tu na klupi, deca mogu da kradu znanje od galaktikosa iz Afrike! I posle 3-4 godine, koje su pojeli skakavci, deca su spremna za najveću scenu i ta deca odlaze u Kragujevac, Niš, Odžake, Ub, Ivanjicu i ostale jake centre. Bravo za brižnog oca Miloja!
E

Ell loco

pre 10 dana

Radonjic nema dribling?Druze,nista ti o fudbalu ne znas.
N

Nenad1246

pre 10 dana

Rođaci bundesliga znači državna liga sve su bundes.
R

Radenko Salapura

pre 10 dana

Rodjače,Bundes znači savezna,Bund-Savez....dakle,Bundes Liga-Savezna liga
P

Psihozza6

pre 10 dana

"imao teško detinjstvo" - slično kao veći zaludjenih navijača zvezde koji se javljaju tu po komentarima. Nisu te traume lake, eto kod njih se posledice poslednjih godina ispoljavaju tu po komentarim

kuri

pre 10 dana

Меша велики господин, увијек био и остао.

Ivan Komnenovic

pre 10 dana

u ls trebao bi ga miloje forsirati na ventarforu, radonja desno olayinka levo pa kako budeimaju ivanica da ih razigrava, ali se plasim da ce krenuti postavka sa ovim panjem serifom
D

Dipl. komentator

pre 10 dana

Ako kaže Baždarević (u što ne sumnjam), da je Silas bolji kao špic nego kao krilo, onda je Zvezda ostala bez krila, a bez krila se ne može igrati u Evropi! Na Radonjića, Dilsona i Olanjiku kao krila ne računam, jer njima fali samo jedna sitnica - dribling! Izgleda da je opet Zvezda, sa dovođenjem pojačanja, pogodila u prazno!
S

SrdjanVgd

pre 10 dana

Na nemackim vestima, u komentarima ne mogu da veruju sta je Stutgart uradio. Transfer zovu greskom veka. Ne samo da su ga pustili, nego u tim protiv kog igraju. Navijaci Stutgarta se nadaju da ga Zvezda nece otkupiti. Ako bude dobar u LS, otkupis ga za 10 i prodas za npr 15 miliona.
П

Пеђа РС

pre 10 dana

Наш састав је ове године перверзија. Много ми је драго што имамо јаку базу звездаштва. Спајић, Дркушић, Мимовић, Крунић, Елшник, Иванић, Радоњић, Родић, а чини ми се да се и Ђига право примио. Вјерујем да ће и остали уз њих, па та екипа има да даје 130% себе у ЛШ. Е шта бих волио да пробамо у Купу: Гутеша - Мимовић, Лековић, Милосављевић, Родић (Авдић, кад се опорави) - Максимовић, Кнежевић, Шљивић, Јовановић, Пруцев - Сремчевић. Овај тим ,,бонуса" да шиба до полуфинала, да улази у систем, а и Милоју да буде добар филтер.
M

Milos29

pre 10 dana

Niko ne može da dâ više od 100% sebe. 130% zvuči kao da može još, a nije :) Gde nađe 30 jbt
g

gost1978

pre 10 dana

boze kad se setim lozenja sa van le parom
R

Raša P

pre 10 dana

E kad se setim 10 miliona za Saldanju
B

Bravo

pre 10 dana

OVA GENERACIJA ZVEZDE CE SE DUGO PAMTITI.SILAS ĆE OTIĆI IZ ZVEZDE ZA 20 MILKI.ŽIVI BILI I VIDELI.
O

Ojo@Bravo

pre 10 dana

@Bravo - ali, u društvenoj igri "Monopol"!
S

SUNĐER BOB

pre 10 dana

Ne moze ga zvezda prodati jer jr dosao na pozajmicu..samo ima mogucnost i prvenstvo otkupa na kraju sezone ako Nemci hoce da ga prodaji
G

Gost RS

pre 10 dana

Mogao bi i kod nas u špic,zašto ne probati.
з

значи

pre 10 dana

тако???😂😂😂😂😚
Z

Zauvek zvezdaš

pre 10 dana

Igraće špica u LŠ a u našoj ligi ne može da igra špica jer se svi protiv nas brane sa 10 igrača iza lopte, odnosno 6 igrača na 8 metera od gola odnosno 4 u šesnaestercu pa njegovi kvaliteti teško da bi mogli da dođu do izražaja tako da tu očekujem da igra desno krilo i onda iz nekih kombinacija na sredini terena da mu se oslobađa strana da ostane daigra 1 na 1 sa bekom i svojom brzinom da ga pretrčava nešto slično kao Bukari što je igrao. Ovo je samo neko moje mišljenje. Videćemo kad počne da igra.
E

Ej a gde je...

pre 10 dana

Onaj spic od 2m ato je dosao pre 2 godine? Jel taj povređen ili skuolja lopte a prima platu??😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
4

456456456

pre 10 dana

Postao je kamerman za Tv Zvezda kids
Š

Špšš

pre 10 dana

Tako je Baždare đajstor! Čist špic! I to dobar trener odmah vidi! I to je i trebalo Zvezdi,brz i spretan đomak na špicu odavno je nedostajao. Levo Neca,desno Olainka itd....
K

Korner

pre 11 dana

Bazdarevic uf kakav igrac,sve manje i manje takvih umetnika
p

pitanje

pre 11 dana

Ima li neko informacije u vezi povrede Seula?
D

Djape45║

pre 11 dana

Ako se dobro pokaze ili otkupiti njega ili pokusati dovesti Rajana Kenta koji je skroz ispao iz rotacije u Fenerbahceu. Strasno krilo, znamo kako je sam povukao kontru i dao nam gol pre koju godinu, dok je bio u Rendzersu vredeo i preko 15 miliona pre samo 2 godine a onda otisao u Fener i ispostavice se napravio ocajan potez za karijeru. Sad ga procenjuju na samo 3,5 miliona sto je nista za takvog igraca, cak smo ga mogli pokusati dovesti i ove sezone, pre Milsona i Pume.
S

ShoneKG

pre 10 dana

Rajan Kent opasan igrac.
z

zorge

pre 11 dana

Komsije razmislite.... Ako su Silas i Radonjić toliko dobri, kako to da ne zavrsise u neko mega timu, nego idu na prodaju, ili pozajmicu?
D

Djape45║

pre 11 dana

Komsija, ovo je realnost, ne mozemo mi da dovodimo startere klubova liga petica tek tako.
D

Dinamo 9

pre 10 dana

@zorge... Tako isto ste spinovali propagandu kad je Hvan dosao i pisali ovde "da je ista valjao ostao bi u Olimpijakosu" i sta bi...decko postade Najbolji igrac cele nase lige + MVP i jos Zvezda zaradi na njemu 3.5 mil evra prodajom! Znam da vam je muka i da se jedete u sebi sto Zvezda dovodi dobra pojacanja,osvaja titule i redovno igra LS svake godine! Sto rece pokojni Bora corba u pesmi: Ostace samo komsija Mali....
K

Komšo

pre 10 dana

Ne brigaj ti za nas da te zamolim. Dovoljno je da vidimo ko vam je trener i sve nam je jasno, a igrači su vam za od 5-8 mesta Lige, nažalost utičete na sudije pa ćete možda bit i 3.
Ć

Ćopa

pre 11 dana

Koliko ga je nahvalio mene seamota a cena mu porasla za silna 2 miliona za 6 godina igranja i to u Njemačkoj uz svu inflaciju.Kada bi preračunali ondašnje i sadašnje cene igrača ispalo bi da vredi 3 miliona evra.
M

Motilo

pre 11 dana

Ovde nije reč o Saldanji.....
G

GostLazar

pre 11 dana

Ajde jos da mu citamo uspavanku i ususkamo pred spavanje.
c

cv

pre 11 dana

ako je tako dobar sto su ga se otarasili tako brzo
Ч

Чуме

pre 10 dana

Да, стварно...Био је тамо само пет година...
k

kikoman

pre 11 dana

ljudi kad u kontru istrce radonja i silas nece nikome biti svejedno...steta sto levog beka nemamo...
M

Milence Pilence

pre 11 dana

Još ako se Seol povredio🤦🏽‍♂️
E

Estrangla

pre 11 dana

Levi bek je Seol, starter u reprezentaciji Juzne Koreje i sjajan mlad igrac….

angry_chainsaw

pre 11 dana

Imamo nekog iz podmlatka, koga treba gurati pomalo u našem prvenstvu, nemoguće da nemamo nijedno levo krilo u pothmlatku FKCZ, nekog levonog klonca iz U-19 ili U-17, ili tražiti zamenu u našoj ligi, ili kupiti proverenog beka na 4-4 godine u rejtingu - Silasa; a dok se to ne desi - Seul će, kako bude imao sve veću minutažu i sve više igrao na toj poziciji, te se lagano uklapao sa ostatkom ekipe i sa ostatkom novih igrača, koji su tek stigli - biti sve bolji i bolji...
G

Gost26

pre 10 dana

Ne znam sto su dali onog dal se Anan zove u Ofk. Bolje da vrate coveka nazad da trenira jace i ozbiljnije on u Ofk bas odskace i nema sa kim da igra. Gledam ga kad probija pa trazi igru sa nekim, ma koje ovi ne znaju sta je to, dok se oni okrenu pa dok pogledaju sta je hteo Anan dok proslede loptu haos zivi. Ja bi njega vratio gurnuo u vatru, leva noga,brz i jak kao metak je i kapira fudbal, zna sta igra.
L

Lalegale

pre 11 dana

Sve najbolje za mog omiljenog igraca Bazdarevica
Q

QB

pre 11 dana

Moramo da ga mazimo i pazimo sto bi rekao pokojni bard Ziva…
Č

Čuj bard

pre 11 dana

To onaj što je potrčao za parama na istok iz Zvezde i reprezentacije? Onaj što mu je Tumbaković delio lekcije iz fudbala?
M

Moj Meša

pre 11 dana

Čekaj samo da se dočepa splavova. Kažu da liječe sve traume iz djetinstva
A

Andjusov fan

pre 11 dana

Trebali su ovi da prodaju serifa, sta ce im.. imaju Fuartea po potrebi Silasa kad treba Olajinka moze da odigra spica isto i mali Sremcevic

Ivan Komnenovic

pre 11 dana

za serifa je i kulibali zuba ronaldo