(MN Press)
(MN Press)

Baždara ne zanima BiH: Niti su me zvali, niti pregovaram, niti razmišljam

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.05.24. | 15:31

Napadač Partizana želi sa igra samo za Srbiju

Samo jedan državni tim dolazi u obzir kad je u pitanju Samed Baždar. A to je – Srbija.

Javnost u Bosni i Hercegovini se nadala da bi napadač Partizana mogao da se predomisli i „presvuče“ u dres Zmajeva, ali će ostati Orao, što je potvrdio posle pisanja pojedinih medija sa one strane Drine kako je, navodno, rešio da igra za BiH.

Izabrane vesti

A nije, pa je mujevito reagovao na glasine i poručio da ga zanima samo da bude član najboljeg tima Srbije, za koju je debitovao na martovskom gostovanju na Kipru, kad je u igri proveo 14 minuta. Štaviše, kad na red bude došlo podlmlađivanje selekcije, a najlogičnije je da se to desi u narednom izdanju Lige nacija, biće više prostora za 20-godišnjeg napadača.

Dok se to ne desi, Baždar je rešio da javnim oglašavanjem stavi do znanja da neće menjati uniformu.

Žao mi je što pred važnu utakmicu koju moj tim igra (na Banovom brdu protiv Čukaričkog), moram da se oglašavam i na ovaj način kažem da, uz svo poštovanje drugih, nemam nijedan drugi pasoš osim pasoša Republike Srbije. Ne razmišljam, niti pregovaram, niti sam dobio poziv za selekciju Bosne i Hercegovine. Debitovao sam za reprezentaciju Srbije i zbog toga sam beskrajno zahvalan selektoru Stojkoviću, FSS-u i, naravno, mom klubu, Partizanu, u čijem dresu su me igre i preporučile. Nadam se da ću dobrim partijama nastaviti niz. Želim da se koncentrišem na meč koji mnogo znači mom klubu i ovim putem stavljam tačku na sva netačna pisanja“, napisao je Baždar na Instagramu.

Uz dodatak je postavio i fotografiju u dresu Srbije, čime je rešio sve dileme. Ako su uopšte postojale.




tagovi

Samed Baždarfudbalska reprezentacija Srbijereprezentacija Bosne i HercegovineFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara