Komentari na vest

Baždar Partizanov do 2026.

T

ToBazdareSine

pre oko 2 godine

Bravo Baždare, a sada mu dajte devetku legende JSD druga Fadilja Vokrija i da ga jednog dana prestigne po uspesima:)))
д

д.г.

pre oko 2 godine

Прелазак на сениорски фудбал уме да буде фаталан. Свакако је паметан потез управе. Сад би неко паметан и стручан требао да процени његов развојни пут. У мојој Звезди су дебело машили са рецимо Гаврићем и Николићем. Те лоше процене су коштале клуб пар милиона евра.
A

Alo decko

pre oko 2 godine

Ja ga u omladincima nisam gledao i verovatno ga zbog tih partija svi hvale, ono sto sam video da igra sada je apsolutna katastrofa, uzas, tuga.. Samo je Lutovac gori od njega. Nadam se da ce se sto pre osloboditi stega zbog kojih je tako los a vidi se da ima smisla i fudbalskog znanja za razliku od pomenutog Lutovca. Jedan gol ga nije rasteretio, nadam se da ako dobije u vec resenim utakmicama malo vise minuta i ako ugura jos 2-3 komada da ce se konacno osloboditi i pokrenuti. Sto se evrope tice sa ovakvim predstavama najbolje je da ipak ne igra. Kad vec nemamo zamene bolje mi deluje Petkovic, manje se plasi i malo manje gresi. Doduse meni se cini da u postavi partizana on nikako da dobije odgovarajucu ulogu. Niti mi lici na spica niti na krilo a samo to mu daju da igra.
D

Dexaman

pre oko 2 godine

Verujem da ću dobiti gomilu minusa zbog komentara o Baždaru, ali od njega nema nikakvog posebnog igrača...Voleo bih da nisam u pravu, ali jednostavno naša škola, koja je zaista bila svojevremeno jedna od boljih u Evropi (iako se komšije neopravdano smeju tome), više ne liči na ozbiljnu fudbalsku akademiju, jer izbacuje kojekakve poluproizvode...
L

Ljubanjac

pre oko 2 godine

Zaslužio si da te izvižde, jer daješ komentar a vrv nikad nisi gledao momka. Da si ga ikad gledao, video bi kakav potencijal ima ovaj momak. Sećaš li se kako su svojevremeno odskakali Jovetić, pa Ljajić, i znalo se odmah da će napraviti dobre karijere. E ovaj mali je za klasu talentovaniji od obojice.
E

Esex

pre oko 2 godine

Ja kao delija tvrdim da je ekstra talenat,pratim ga od 2017 recimo..
D

Dexaman

pre oko 2 godine

@Ljubanjac Zaslužio jesam da mi izvižde, ali samo zato što ne dajem podršku mladom čoveku da se ostvari...Ali, moraš priznati, Partizan je više od toga, to je institucija (sa kojom se danas mnogi igraju nažalost), dečko je igrač tog kluba i kao takav mora biti podložan komentarima i dobrim i lošim... Pratim ovaj klub dugo, dugo, i mnoge momke sam gledao uživo ( vec izvesno vreme ne idem na tekme), a sada više preko tv-a i dešavalo se da pogrešno procenim, ali uglavnom sam bio u pravu...Neka bude da sam za Sameda pogrešio...Pozdrav
i

igor78

pre oko 2 godine

Zato je prodat Milovanović, da bi ovog malog gurali ove godine. I nije loš posao, ali ovaj momak ima već 18 godina i mora da igra, da Rikardo od sedi neku utakmicu na klupi, da oseti konkurenciju. Ali Partizan ima mnogo većih problema od toga da li će na ovom malom da zarade par miliona ili ne - problem je očajan rad rukovodstva i zaostao sistem gde nema plana dužeg od godinu dana, zapostavljena akademija i očajan trenerski kadar. Partizan sezonama očajno brani prekide, još gore igra prekide u napadu, igrači ispadaju iz pozicija….
д

д.г.

pre oko 2 godine

Ваљда је бар ово добар потез управе.
G

Grga Cvarak

pre oko 2 godine

Bazdar treba da igra na ofanzivnom veznom ili na poluspicu, a ne u samom vrhu napada.
r

realan 2

pre oko 2 godine

prvi dobar potez uprave posle mnogo, mnogo vremena...
F

Frizira

pre oko 2 godine

Tako se to radi, prvo potpis pa prodaja na zimu za koje milionče u džep. Uprava napolje.
G

Gost sa juga

pre oko 2 godine

ovaj je igrac od Ivice Ilijeva! E u to nam se pretvorio nas Partizan! Svako gura svoje i uzima milione od transfera...
s

sb

pre oko 2 godine

Sedi dole 1. Lupetaš gluposti. Baždar voli Partizan do kostiju. Primoran je da uzme menadžera još prošle godine jer nije dobijao nikakvu šansu. Stanojević je govorio špic i ništa više. Na pripremama je najavljivao centarforovima šansu po 30 minuta. Ubacivao je Baždara u 70 minutu u hokejaškoj izmeni zajedno sa Smiljanićem, Brežančićem i Lutovcem. Čak je i u omladincima zatvaran po desnom boku sve do momenta dok nije uzeo menadžera! Otac od Milovanovića koji je bivši sudija i razume igru, to je uočio i na svakoj utakmici se ilizivao Baždaru(Samede majstore legendo itd). Zatrpao je Milovanovića asistencijama. Epilog znate!
P

PFCFewr

pre oko 2 godine

Hvala bogu , sada ce ga verovatno pustiti da igra . Siguran sam da je ovo konacno dobar posao Partizana 💪
m

mister šerif

pre oko 2 godine

Bazdar da je imao boljeg kondicionog trenera, da je jos ojacao i podigao svoje predispozicije na visi nivo verujem da bi isao u Katar, ovako nije dovoljno sto mu je genetika i majka priroda dala
s

sb

pre oko 2 godine

Potpuno se slažem za kondicionog trenera!
5

56789

pre oko 2 godine

DAJTE MU SANSU DA IGRA BAR PO 20 min
R

Repac Plandiste

pre oko 2 godine

Uprava radi fenomenalan posao iako je suočena sa bocnim udarima iz zna se vec cije kuhinje. Sa ovim su se složili...
G

Gost Sever

pre oko 2 godine

iz Zvezdine kuhinje 🤣 Dao vama Bog da jos 10 god ovako slepi krivite za sve Zvezdu!!!!