(Zaragoza)
(Zaragoza)

Baždar kao Devetar Cokulić: Leva, desna, jedan, dva (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 23.10.24. | 20:56

Četvrti gol bivšeg Partizanovog napadača od selidbe u Španiju

Opet pogađa Samed Baždar. Samo što se završila pauza zbvog obaveza državnih timova, izašao je na teren u derbiju sa Almerijom i poput celog tima nije baš oduševio, ali se već na narednoj utakmici vratio starim navikama. Doskorašnji napadač Partizana pokrenuo je Saragosu ka preokretu na gostovanju Eldenseu i time potvrdio da mu je selidba u Španiju i te kako prijala.

Baždar je definitivno skrenuo pažnju tamošnje javnosti, jer trese mreže u zahtevnoj ligi kakva je Segunda. Ovoga puta tako što je izbegao ofsad zamku, sjajno se pozicionirao, obišao golmana i matirao ga u 34. minutu, čime je omogućio gostima da izjednače rezultat. Vrlo brzo se ispostavilo da je to predstavljalo zamajac ekipi iz Aragona da minus pretvori u plus, što je učinila preko Azona, a na kraju i slavila - 3:2.

Izabrane vesti

Bio je to Samedu Baždaru četvrti gol otkako je stigao u Saragosu, a zanimljivo da ih je postizao po cik-cak sistemu. Protiv Levantea za pobedu levom nogom nogom; na gostovanju Tenerifama prvi od dva desnom nogom, pobedonosni na istom susretu levom; a onda ove srede opet desnom. Kao Devetar Cokulić i crtanom filmu Cipelići, kad korača strojevim korakom.

Takav režim prikazuje Baždar u Saragosi, gde je ova četiri gola dao samo za mesec i dva dana. Tako je ponovio seriju kakvu je imao u proletos u Partizanu, pošto je isti broj preciznih hitaca isplalio za 21 dan. Očigledno je sposoban da nosi igru tima.

Kad je Baždar izašao, sredinom drugog dela, odmenio ga je Adrijan Liso, a baš je on postigao gol odluke, deset minuta pre kraja.

Ovom pobedom Saragosa se, makar privremneo, probila na drugo mesto na tabeli Druge lige.




tagovi

SaragosaSamed BaždarsegundaSegunda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara