Takefuso Kubo
Takefuso Kubo

Baš bratski odnosi dva kluba: Edegard se vraća u Real, Kubo ide u San Sebastijan

Vreme čitanja: 2min | pet. 27.12.19. | 13:39

Javljaju japanski mediji

Ima klubova da su u dobrim odnosima, ali relacije između Madrida i San Sebastijana retko gde ćete pronaći. Nekad Odriozola, pa Dijego Ljorente i Teo Ernandez, sad Martin Edegard, a sutra – Takefusa Kubo. Japanski mediji, koji retko objavljuju senzacionalističke vesti, veruju da će supertalentovani Kubo na leto otići u Real Sosijedad kako bi uprava baskijskog kluba dozvolila Edegardu da se godinu dana pre dogovorenog termina vratio u – Real Madrid.

Edegard je ove sezone zablistao na Anoeti, postigao je četiri i namestio još pet golova za Real Sosijedad, a kako je imenjak iz Madrida u procesu tranzicije voleli bi u Kraljevskom klubu da ga vrate pre vremena, pošto je isprva dogovorena dvogodišnja pozajmica.

Izabrane vesti

Kako bi smekšali upravu Real Sosijedada rešili su u Madridu da im ponude Takefusu Kuba, koji se ove sezone kali u Majorci. Sporije je počeo, ali je 18-godišnji fudbaler vezao sedam utakmica u startnih 11, postigao gol i namestio dva, ali je impresionirao nekim drugim detaljima. Recimo, Kubo je ukrao najviše lopti protivnicima i završnoj trećini terena.

Pride, i on kao i Edegard može da igra i na desnom krilu i u centru, odmah iza špica, pa se čini da je sve spremno za trampu na leto 2020. I u San Sebastijanu će Kubo igrati kao pozajmljeni igrač, jer se Real i dalje nada da bi kroz koju godinu mogao da ima ofanzivnu liniju u sastavu: Vinisijus, Rodrigo, Luka Jović, Edegard, Takefusa Kubo.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara