Đoan Laporta (©Reuters)
Đoan Laporta (©Reuters)

Barselona vodi pravnu bitku sa anonimnim Instagram korisnicima

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.07.24. | 14:31

U Blaugrani veruju da renomirani novinari šire dezinformacije

Društvene mreže predstavljaju nezaobilazan kanal komunikacije, koji izvlači na površinu sve prednosti i mane današnjeg vremena. U moru sportskih dešavanja, pojavila se vest da fudbalski klub Barselona vodi pravnu bitku protiv određenih anonimnih Instagram naloga.

Nezadovoljstvo i uznemirenost u katalonskom klubu za ovo doba godine je česta pojava, zbog bezbroj spekulacija vezanih za potencijalne odlaske i dolaske raznih igrača u redove petostrukog šampiona Evrope. Ovog leta se čini da su u kancelarijama klupske baze Đoan Gamper najviše pogođeni situacijom koja ih je zadesila.

Izabrane vesti

Naime, Barselona tvrdi da postoje anonimni nalozi na Instagramu koji su posvećeni širenju raznih podvala i malverzacija vezanih za transfer politiku kluba, iza kojih stoje renomirani novinari, koji posle šalju vest Instagram stranicama sa nekoliko hiljada pratilaca. Ipak, spekulacije i tračevi zajedno sa lažnim vestima su nešto ubičajno i moguće da u Blaugrani žele da igra na kartu žrtvenog jagnjeta i tako sakriju finansijske probleme unutar kluba za koje i ptice na grani znaju.

Među fudbalerima, za koje u Barsi tvrde da se vezuju za lažne informacije, nalaze se Džeremi Frimpong, Žoao Kanselo, Feran Tores, Niko Vilijams, Hulijan Alvarez... Predsednik kluba Đoan Laporta je obećao navijačima posrnulog giganta da će uslediti remont i bolji dani na čelu sa novim trenerom Hansijem Flikom. Međutim, i posle nešto više od mesec dana otkako je Nemac zvanično seo na klupu Barselone, nema naznaka da slede bolja vremena.

------------------------------

Igraj EURO Prognozzer - osvoji svaki dan do 100.000 bez ikakvog uloga!

EUROFORIJA SE ZAHUKTAVA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------


tagovi

BarselonaInstagramĐoan Laporta

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara