Nejmar (©Reuters)
Nejmar (©Reuters)

Barsa tuži Nejmara: Greškom smo ti dali 10.000.000, vrati nam?!

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.11.20. | 10:53

Teško da će ih poslušati osim ako sud ne naredi

Iznervirao je Đozep Marija Bartomeu Lionela Mesija, a pre no što ode, rešio je izgleda da još jednom iznervira i Nejmara. Kako navodi Mundo uprava Barselone tužila je nekadašnjeg fudbalera i zatražila da on klubu isplati 10.000.000 evra.

Pazite sad razlog, navodno je Barselona pogrešno računala poreske obaveze i greškom Nejmaru isplatila 10.200.000 evra više no što je trebalo?!

Izabrane vesti

Sve to još pre no što je Nejmar prešao u Pari Sen Žermen. Navodno, propust je utvrđen posle poreske inspekcije koja je tek sada utvrđivala šta se sve dešavalo do 2015. Zaključak je da su se na stadionu Kamp Nou negde preračunali i da je Brazilac dobio novac koji mu ne pripada.

Pitanje je samo koliko se Nejmar nasekirao zbog ovoga. Jer poreski nadležni organi navodno su već obavestili klub da će, ako se stvar ne reši u dogovoru, računati da je Barselona ovih 10.200.000 evra poklonila fudbaleru. Vodiće se kao donacija. Jer šta Nejmara briga što je klub pogrešio?

Nije naravno ni Nejmar sasvim nevin, voli i on pare, pa je tako poreskim organima u Španiji ostao dužan 34.600.000 evra.


tagovi

Nejmar

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara