Barsa prelazi na B opciju za zimu - Ridiger

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.11.20. | 22:21

Katalonci će pokušatu da dovedu defanzivca Čelsija

Celo prošlo leto je Barselona igrala igru živaca sa Mančester Sitijem oko Erika Garsije i na kraju izgubila.

Katalonci hteli da vrate svoje dete po bagatelnim uslovima jer je igrač ušao u poslednju godinu ugovora. Prvo su nudili 8.000.000 evra fiksno i 2.000.000 kroz bonuse, potom probali sa ponudom od 5.000.000 i još desetak miliona kroz bonuse, ali Siti nije odstupao od fiksne cene od 20.000.000 evra. Po cenu da izgubi igrača za džabe narednog leta.

Izabrane vesti

Barsa će pokušati opet na zimu sa nekom minimalnom ponudom ali joj ne pada na pamet da preplaćuje igrača koji će za šest meseci biti slobodan. Siti i dalje traži istu cenu tako da ni od dogovora u januaru neće biti ništa.

Zato Katalonci razmišljaju o alternativnim opcijama do leta kada će Garsiju moći da dobiju besplatno. Jedna od ideja je nemački defanzivac Antonio Ridiger iz Čelsija koji nije u planovima Frenka Lamparda a sledećeg leta ulazi u poslednju godinu ugovora. Ridiger je ove sezone odigrao dva meča u Ligi šampiona za Plavce dok u domaćim takmičenjima nijednom nije dobio priliku i to najbolje govori o njegovom statusu kod Lamparda.

Barselona je raspoložena da ga pozajmi na šest meseci pa da u zavisnosti od Ridigerovih izdanja na leto razgovaraju o otkupu ugovora bez obzira na očekivani dolazak Garsije. Barsa trenutno od štopera na raspolaganju ima Pikea i Lenglea sa dugoročnim ugovorima, Umtitija koji će napustiti klub na kraju sezone i mladog Arauha. Jasno je da joj nova dvojica centralnih defanzivaca ne bi bili višak u toj situaciji. Pogotovo što je Pike u godinama...


tagovi

Zimski prelazni rok 2021Antonio Ridiger

Obaveštavaj me

Barselona
Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara