Barak Bahar (©Reuters)
Barak Bahar (©Reuters)

Barak Bahar: Sa Zvezdom ništa nije zaključeno, imam ugovor još godinu dana, videćemo šta će biti

Vreme čitanja: 2min | sub. 01.04.23. | 22:28

Makabi Haifa u derbiju protiv Hapoel Ber Ševe slavila golom Pjeroa...

Makabi Tel Aviv, najuspešniji izraelski klub, trijumfovao je na gostovanju Hapoel Jerusalimu golovima srpskog centarfora Đorđa Jovanovića i Erana Zahavija, no ove sezone nije glavni konkurent Makabiju iz Haife, već – Hapoel Ber Ševa.

Tim Baraka Bahara, koji će sa Crvenom zvezdom potpisati dvogodišnji ugovor i zarađivati 750.000 u glavnom gradu Srbije, sva je prilika, staviće na glavu šampionsku krunu. Makabi Haifa je u derbiju, u plej-ofu, dobila Hapoel Ber Ševu i napravila možda i ključan korak ka tituli – 1:0 (1:0).

Izabrane vesti

Makabi Haifa je golom Pjeroa pobegao Ber Ševi na sedam bodova, što nije mala prednost za izraelski šampionat, i sve ide ka tome da će se Barak Bahar od kluba oprostiti kao prvak. I doneti mu treću uzastopnu titulu.

Razloga za zadovoljstvo zbog načina na koji igra njegov tim ima, ali sve dok titula ne bude osigurana, izvesno neće u javnost izaći i reći da je posao sa Crvenom zvezdom zaključen. Složio je Barak Bahar grimasu, napravio tužnu facu i prokomentarisao povezivanje sa srpskim šampionom.

“Ovo je bila moja poslednja utakmica sa Makabijem”, rekao je izraelski strateg zastavši na tren, pa dodao da je to bila prvaprilska šala.

Dobro je bio raspoložen Barak Bahar, našalio se, pa detaljnije objasnio status u Makabiju iz Haife...

“Ne, nisam sve završio sa Crvenom zvezdom i to ne mogu da uradim trenutno ni sa bilo kojom drugom ekipom. Imam ugovor na još godinu dana i sve mora da ide preko predsednika Makabija. Ima interesa, ali ništa nije još zaključeno. Glavom sam i dalje u Makabiju iz Haife, ali ne mogu da kažem šta će se potom desiti. U ovom trenutku ništa nije zaključeno”, zaključio je Barak Bahar.



tagovi

Barak BaharMakabi HaifaHapoel Ber ŠevaFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara