Komentari na vest

Banjalučki Borac od grupne faze Lige konferencije dele samo Farani?

A

Asistent

pre oko 2 meseca

Da je ostao Marinovic trener [uz svo postovanje Mladena Zizovica],druga bi se pjesma pjevala!!!Napred Borac,napred Republiko Srbska!!!
H

Hoćemo EVROPSKI Borac

pre oko 2 meseca

Dovesti prava pojačanja, nekoliko igrača koji su za klasu bolji od sadašnjih.
R

Rubikova kocka

pre oko 2 meseca

Aj Borac ❤️💙🤍
I

Immobile

pre oko 2 meseca

Sa Jovom Lukićem i Farani su bauk. Spor, spor... Jedan od najizguranijih igrača ikada, Stojan Vranješ umesto da bude za poslednjih 10, 15 minuta za neku sigurnost, on igra 180 minuta u 37 godina. Jedino šta je Borac uradio i na to se opredelio i ovaj trener jer je video da ne može da se trka ni sa kim, da ima jako limitirane igrače napred jeste odbrana, imaju dva dobra štopera, stabilna. Bart Meijers dolazi iz dobre sezone u Petrolulu, Carolina je od onih igrača što su prošli ispod radara (sigurno ima kvalitet da igra u Poljskoj Extraklasi, Grčkoj Superligi, Švajcarskoj) i to su dobri potpisi za Borac BL, sa postojećim Herrerom na beku i Kvržićem koji se polako adaptirao na tu poziciju to je solidno. Stefan Savić je dobar potpis takođe, sa Grahovcem je tu takođe ok. Napred je takvo mučenje da je to strašno. Sem ove dece, to je tako limitirano i jalovo. Tragedija. Onaj Blagaić iz prošle sezone kog su dosta kritikovali bi sada dosta značio. Ne može pojačanje za odbranu titule biti Karaklajić, to je cirkus. Hitno napred da se pojačaju.
B

Bar Kohba

pre oko 2 meseca

Sa Paokom objektivno nema sta da trazi, to ce biti dve rutinske utakmice od 2 ili 3 nula. E sad sa ovima imaju sanse i bilo bi mnogo lepo da se nadju bar u LK, u 4 kolu kvalifikacija za LE ih svakako ceka neko jak i male su sanse, tako da je LK takmicenje po meri. Ja se slazem sa komentarima da Borac igra jako lose, nisu bili ni malo ubedljivi sa Albancima. Ali opet pocetak je sezone, nadam se da ce doci do neke grupne faze.
B

Brion Hajnc

pre oko 2 meseca

Borac je baš slaba ekipa. Jedva su se provukli na penale u 1. pretkolu. U Solunu uveliko svi pričaju o Paoku u 3. pretkolu Lige prvaka. Kvota na Paok u kladionicama užasno mala, ogromni su favoriti. Borac bi protiv Paoka mogao jako loše proći, biti osakaćen u rezultatskom smislu, jer ako uzmemo u obzir da je Paok demolirao zagrebački Dinamo 5-1, onda vrlo moguće da ćemo u sredu gledati Borac na giljotini u Solunu: sedam-osam:nula za Paokare.
G

Gorostas

pre oko 2 meseca

Nije pretkolo, bilo je pretkolo ovo je prvo kolo kvalifikacija. Razumes?
B

BanjaLuka1987

pre oko 2 meseca

Valjda od grupne faze Lige Evrope ? Naslov je pogresan,Borac ako izgubi od PAOKA pa opet izgubi tek onda ide u kvalifikacije Konfederacija
B

Banja_Slatina

pre oko 2 meseca

Ako izgubi od PAOK a prođe Farane ima zagarantovane grupe minimum Lige Konferencija a ide u plej of za Ligu Evrope.
G

Gost 357

pre oko 2 meseca

Није погрешан наслов. Ако Борац избаци Фаране иде у плеј оф ЛЕ, дакле има загантовану Лигу конференција.