Božidar Bandović (©Starsport)
Božidar Bandović (©Starsport)

Bandović zna koje su udarne igle Čukaričkog: Moramo da zaustavimo Ivanovića i Docića

Vreme čitanja: 3min | sub. 03.08.24. | 19:10

„Biće promena u sastavu u odnosu na meč u Bačkoj Topoli, posebno što je samo dva dana između, a potom nas čeka i Maribor”, naglašava trener Novosađana

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Pariza)

Tek što su završili dvomeč sa slavnim Ajaksom , Novosađane čeka prvi pravi izazov i u domaćem prvenstvu. U nedelju na Banovom brdu crveno-beli će gostovati ekipi Čukaričkog u okviru trećeg kola Mozzart Bet Superlige (20.00).

Izabrane vesti

Šef stručnog štaba Lala, Božidar Bandović, istakao je da njegova ekipa mora da ponovi igre iz dosadašnjeg dela sezone, ukoliko žele da savladaju Brđane.

„Posle ove dve teške utakmice protiv Ajaksa u Evropi, vraćamo se prvenstvu i u ova dva dana moramo da se spremimo i oporavimo za nastojeću utakmicu sa ekipom koja je vrlo organizovana i opasna posebno u kontranapadu. Moramo da zaustavimo Ivanovića i Docića, ali Čukarički pre svega krasi timska igra. Zadržali su i trenera i sigurno ćemo morati da budemo na našem nivou da bi pobedili utakmicu. Što se tiče igrača, jedino ne možemo da računamo na Aleksu Vukanovića, ostali su svi spremni”, počeo je strateg Voše i dodao:

„Biće promena u sastavu u odnosu na meč u Bačkoj Topoli, posebno što je samo dva dana između, a potom nas čeka i Maribor. Verujemo u sve igrače, imamo kvalitet na svakoj poziciji, po dvojicu igrača, tako da možemo da budemo spremni za svaku utakmicu“.

Bandović je istakao da će i najskorije pojačanje Novosađana, Slobodan Medojević biti u konkurenciji za ovaj susret

„Računaćemo na njega već od ove utakmice. Igrač koga svi znamo, šta reći kada je toliko godina bio u Bundesligi, ima kvalitet i karakter. Siguran sam da će nam pomoći i na terenu i u svlačionici. Trenirao je sa nama i fizička sprema mu je na zadovoljavajućem nivou”.

Nakon što su Lale pozitivno iznenadile pruženim otpotom protiv Ajaksa, superligaške ekipe će imati dodatni motiv da se „izmere” sa Novosađanima.

„Kada pogledamo i Ajaks kako smo završili prošlu sezonu, gledaće nas drugačije, ali to je pozitivno za Vojvodinu. Ulazimo u osmi mesec zajedničkog rada, momci su spremni i adaptirali su se na naš rad, koji nije samo šablonski. Oni mogu da prepoznaju situacije i da znaju kada šta treba da urade i to je uspeh svih nas. Neće biti lako, sada će svi želeti da se dokažu protiv nas, kao i protiv Crvene zvezde i Partizana“, naglasio je Bandović.

Budući da Vojvodina nastavlja da igra na dva fronta, pitanje je koliko će to uticati na rezultate u narednom periodu. Na treneru i štručnom štabu je zadatak da što bolje poslože postave, kako za Evropu, tako i za domaću ligu.

„Ne osećamo pritisak, znamo sve šta radimo. Ja kao trener ne mogu da nađem nijedan trening da sam mogao da zamerim nešto svojim igračima. Na sve računamo, imamo fond igrača, svi su mentalno i fizički spremni, imamo dovoljno iskusnih igrača koji mogu da pomognu mlađima. Svi smo deo velikog kluba, pritisak je normalan, ali moramo da imamo kontinutet ako želimo da napravimo neki uspeh. Jedan deo stručnog štaba je već počeo da analizira Maribor, a nama je u glavi samo svaka sledeća utakmica na kojoj želimo da pobedimo. Uvek imam u glavi samo narednu utakmicu, a to je Čukarički, a toga su svesni i igrači”, zaključio je Božidar Bandović.

PIŠE: Konstantin Mlađenović


tagovi

FK VojvodinaČukaričkiMozzart Bet SuperligaBožidar Bandović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara