Bandović zaratio sa novinarom: Žuriš oko Bamidelea, mene su terali posle 15 minuta

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.08.24. | 10:44

„Ne sviđa mi se način na koji si postavio pitanje“, poručio trener Novosađana

Lepo je sve to delovalo protiv Ajaksa na Johan Krojf Areni, zaslužila je pohvale Vojvodina zbog hrabrog nastupa i kompletnog tehničko-taktičkog prikaza. I niko nije mogao da pretpostavi da će izdanje u Holandiji biti ubedljivo najbolje kada je u pitanju Stara Dama našeg fudbala.

Vojvodina je suočena sa simultanom borbom na dva fronta upala u ozbiljnu krizu. Iza Novosađana je pet uzastopnih poraza, zaključno sa podbačejem u Bačkoj Topoli protiv TSC-a.

Izabrane vesti

Izgledala je Vojvodina korektno, ali je u završnici bila traljava, što joj sve osvetilo i protiv Maribora. Jasno je da će narednih dana Božidar Bandović biti pod velikim pritiskom, i da bi revanš sa slovenačkim predstavnikom u Ligi Konferencija mogao da bude ključan za Vošine ambicije.

Nezadovoljstvo navijača se oseća u vazduhu, što se osetilo na konferenciji za medije u Bačkoj Topoli. Jedan od novosadskih novinara je upitao Božidara Bandovića kako gleda na partije Jusufa Bamidela plaćenog niškom Radničkom 600 hiljada evra, posebno što je igrač istih karakteristika Kembel prodat u Dansku za manju svotu novca.

„Kao prvo, mnogo žurite. Mnogo žurite. Ne sviđa mi se način na koji ste me ovo pitali, jer isto tako kada sam vodio prvu utakmicu kao trener Vojvodine u desetom minutu su mi govorili da treba da odem. Treba sačekati, vreme će da pokaže da li će on da pomogne ili neće da pomogne. Ali vaše pitanje je ironično Ako gledate fudbal i igrače, morate da znate da je svakome potrebno vreme, pa ćemo da vidimo na kraju sezone“.

Novinar je insistirao na tome da li Vojvodina sa ovakvim rezultatima ima vremena da čeka igrače kao što su Bamidele.

„Što me to niste pitali posle dvomeča sa Ajaksom. Da ste hteli da budete pozitivni, onda biste tada došli na konferenciju i pitali“.

Utisak je da Vojvodina igra korektno, ali da rezultati govore nešto sasvim drugo. Upravo zbog toga Bandović nije uplašen pred revanš sa Mariborom.

„Kada sam došao u Vojvodinu, moja ideja je bila jasna. Ako kao trener nemam igru, onda nemam čemu da se nadam. To je moje viđenje i moja ideja. Jasno je da ćemo pokušati da prođemo Maribor. Spremićemo se“. 


tagovi

Božidar Bandović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara