Komentari na vest

Bandović: Ne želim da ostanem jer sam sa nekim dobar, već zbog onoga što sam uradio

P

Poznavalac fudbalske igre

pre oko 1 mesec

Komentarisu neki koji nisu sutnuli vrapche sa praga! Ostavite tim i trenera na miru da posloze kockice, da se uigraju, da nadodju... Sjasite vise!!!
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Taman negde u maju da budu posloženi i nadođeni na vreme da izbore opstanak u plej autu.
x

x

pre oko 1 mesec

Lepo je covek objasnio, ali neki ocigledno to ne razumeju, najveca greska bi bila smeniti ga sada. Koga dovesti, mozda Bataka, hahahah. Vojvodina konacno lici na tim, imali su seriju teskih utakmica, on pokusava da intezitet treninga i utakmica priblizi Evropskom nivou. To je proces i uvek je potrebno doselektiranje igraca koji mogu to da prate. Ako ga uprava istrpi kao TSC Lazetica , Vojvodina ima buducnost,ako bude radila opet sta kaze carsija, to nece biti novi pocetak , nego opet polaz iz minusa.
B

BokiUSA

pre oko 1 mesec

Iskreno posle Ajaxa sam pomislio to je to konacno se budi Vojvodina. Medjutim posle Cuke,TSC I Maribora mogu reci tiha jeza. Iskreno ako se ne prodje Maribor menjaj trenera. U prvenstvu mozda I mogu da se prikace medju prvih 3 ili 4. Ali sezona ode u nepovrat zbog Maribora.
A

Astoria

pre oko 1 mesec

Slažem se, tako je Vojvodina ispala i prošle godine protiv APOEL-a, koji nije ništa bolji ili lošiji od Maribora. Kasno i loše odradili pripreme, novi igrači se kasno priključili, Uprava nije napravila nikakvu strategiju, stihijski se radilo. Tako je izgleda i ove godine, tim se pravi u hodu. Plus ovaj cirkus sa terenom, igra se u Bačkoj Topoli gde je teren isto očajan, spržena trava, ne znam šta se dešava. Kako je FSS uopšte dozvolio da pola lige ne igra na domaćem terenu? OFK, Spartak, Vojvodina, Napredak, Radnički KG (koji nema reflektore)... Vojvodina dolazi iz drugog po veličini grada Srbije i ovo što se dešava sa Karađorđem je velika sramota za klub. Kako ono Zbiljić reče: 2026. godine napadaju titulu!
p

prijatelj

pre oko 1 mesec

Ako se prodje Maribor, postoji sansa da dodje jedan kvalitetan spic. Drmic je jedna od opcija
0

09999

pre oko 1 mesec

DO KRAJA Avgusta si vec bivsi TRENER Vojvodine
N

NsNsNs

pre oko 1 mesec

To bi bila ogromna greska,covek je stvorio sistem,nije kriv sto su svaki mec gosti!
B

BokiUSA

pre oko 1 mesec

NsNsNs druze koji crni sistem. Pazadnje 4 utakmice je izgubio. Nije uspeo ni neko nereseno da zakaci sa tim sistemom...
M

MareSCVB

pre oko 1 mesec

Gano Zinho ili Luiz Phellype. Ja bi stvarno dobro Drmica, mislim da bi lagano imao 15+ golova!