Baloteli, izbačen si! Napusti trening Breše

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.11.19. | 18:40

Fabio Groso pola nestašnog napadača pola sata pre ostatka ekipe poslao u svlačionicu

Neplanirana i bespotrebna napetost na treningu Breše. Šef struke italijanskog prvoligaša Fabio Groso izbacio je sa treninga Marija Balotelija, koji je otišao na presvlačenje pola sata pre ostatka ekipa, a onda ubrzo autom napustio trening kamp.

Groso je danas vršio određene testove sa ekipom, a Baloteli je prema izveštaju tamošnjig medija bio izuzetno nervozan, što je na kraju rezlitralo Grosovom reakcijom. Iz kluba su potom nevešto pojasnili da je Baloteli ranije stigao na testiranja, pa je zbog toga i ranije napustio trening.

Izabrane vesti

Inače, čelnici Serije A danas su doneli odluku o zatvaranju istočne tribine stadiona Bentegodi, zbog rasističkih uvreda na račun upravo Balotelija na utakmici između Verone i Breše. Da li je ova odluka imala veze sa Balotelijevom reakcijom nije poznato, mada tamnoputom napadaču tokom dosadašnje karijere nisu bili potrebni bilo kakvi povodi za nestašno ponašanje.

Breša je na poslednjem mestu Serije A, a ova situacija joj neće pomoći pred gostovanje Romi na Olimpiku u nedelju od 15 časova.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara