(©Reuters)
(©Reuters)

Baloteli beži sa broda koji tone, pred njim su dva puta

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.05.20. | 09:41

Rajola ga nudi u Tursku i Brazil...

Mario Baloteli (29) vratio se prošlog leta u Italiju, ali sva je prilika da se u Seriji A neće dugo zadržati. Iako je potpisao na tri godine sa Brešom, njegov agent Mino Rajola već mu traži novo uhlebljenje. Razlog je jednostavan - male su šanse, ili bolje reći nikakve da klub sa stadiona Mario Rigamonti opstane u elitnom rangu italijanskog fudbala. A Baloteli kakav god da je za Seriju B ipak nije.

Rajola je svestan finansijske (ne)moći italijanskih klubova, baš kao i činjenice da tamo gde ima novca neće moći da udomi svog štićenika, zbog čega se okrenuo inostranim opcijama. Italijanski mediji navode da poznati agent trenutno pregovara sa Vasko da Gamom i Galatasarajem.

Izabrane vesti

Poslednja tri Balotelija transfera obavljena su bez obeštećenja, zbog čega je Mino Rajola bio u mogućnosti da mu "izboksuje" masne bonuse za potpis. Ovoga puta situacija je drugačija. Breša ima pravo na odštetu pošto je ugovor na snazi do 2022. Za sada nema govora koliko bi Italijani mogli da zahtevaju novca, mada im izvesno ne bi išlo u prilog da zadržavaju tako skupog igrača u Seriji B. Cifra bi, dakle, trebalo da bude prihvatljiva za navedene klubove iz Brazila i Turske.

Mario Baloteli odigrao je 19 utakmica po povratku u Kalčo i postigao četiri gola.

Breša nije uspela da pobedi nijednom u 2020. godini. Otuda ne čudi ubedljivo poslednje mesto na tabeli Serije A.


tagovi

Mario Baloteli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara