Aleksandar Stanisavljević protiv Partizana
Aleksandar Stanisavljević protiv Partizana

Balkanska invazija na Kaspijsko more: Predsednik Hrvat, direktor Srbin, trener iz Inđije, stigao i Stanisavljević

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.01.20. | 12:36

Ranije i Marko Milošević

Marko Milošević je na društvenim mrežama pozdavio navijače Napretka i saopštio da ide u Kazahstan. Ispostavilo se u tabor novog prvoligaša Kaspij iz grada Aktau na obali Kaspijskog mora. Koji dan kasnije još jedna vest sa iste lokacije. Kazahstanski Sport piše da će novo pojačanje Kaspija biti Aleksandar Stanisavljević, doskorašnji fudbaler Voždovca.

Ne treba da čudi, jer je pre samo nekoliko dana saopšteno i da je trenera Savu Kovačevića zamenio novi šef struke, opet Srbin, Srđan Blagojević, koga je šira javnost upoznala kao predvodnika Inđije, koju je uveo u Superlgu. Čak i u elitnom rangu Inđija je igrala dobro, ali rezultata nije bilo – žalili su se iz kluba i na brojne sudijske greške na njihovu štetu – pa je Blagojević napustio Srem i zaputio se u Kazahstan. Sa njim su u Aktau stigli i pomoćnici Jovan Golić, Milan Stojković i Branko Ćirić.

Izabrane vesti

Sve na poziv još jednog Srbina u Kaspiju: Vladimira Ribića, nekadašnjeg fudbalera Bežanije, Radničkog iz Obrenovca, Čukaričkog, pa u inostranstvu Arsenala iz Kijeva, kazahstanskog Kajrata,  iranskog Šahid Gandija, tajlandskog Čonburija...

Baš u Arsenalu iz Kijeva Ribić je dugo igrao sa Hrvatom Ivicom Pirićem, koji je kasnije ušao u biznis svet, 2018. postao i akcionar i predsednik tog kluba, a zatim i samog Kaspija.

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara