Jedni biseri u izlogu, drugi čekaju priliku da zasijaju: Radulović svakog dana sanja da istrči pred punu Marakanu

Vreme čitanja: 2min | čet. 30.04.20. | 18:44

„Svakodnevno razmišljam o tome i to mi je najveća motivacija da radim na sebi“, poručuje omladinac crveno-belih

Otvorena izjava generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića da srpski šampion mora ovog leta da proda nekog od svojih bisera Veljka Nikolića, Željka Gavrića ili Njegoša Petrovića kako bi obezbedila neophodna sredstva za funkcionisanje u narednoj sezoni, izazvala je lavinu komentara zvezdaške javnosti, koja je uvek protiv preuranjene prodaje talentovanih igrača. Ipak, realnost na stadionu Rajko Mitić je u ovom trenutnu nešto drugačija.

Crveno-beli bi mogli da ostanu bez nekog od svojih bisera, ali sa druge strane sa južne strane Marakane neki drugi talentovani klinci maštaju o tome da dobiju svoju priliku na najvećoj fudbalskoj pozornici. Jedan od njih je i supertalentovani Andrija Radulović, koji je u ovoj sezoni odskočio u omladincima crveno-belih i nagovestio vanserijske domete.
Prezadovoljan sam dosadašnjim delom sezone. Trud koji sam uložio u vredan rad na pripremama i tokom čitave sezone se isplaćivao kroz moje dobre utakmice i veoma sam srećan zbog toga“, poručio je Radulović.

Izabrane vesti

Terzić najavio prodaje: Petrović, Gavrić ili Nikolić idu iz Zvezde! Žao mi je, ali tako mora

Snovi Zvezdine dece nisu vezani za evropske klubove, već isključivo za crveno-beli dres.
Od kada sam došao iz Crne Gore u Beograd, za mene samo postoji jedna želja i jedan san - da zaigram za prvi tim Crvene zvezde. Svakodnevno razmišljam o tome i to mi je najveća motivacija da radim na sebi. Mislim da sam blizu ostvarenja tog sna i jedva čekam da istrčim pred punu Marakanu“, dodao je Radulović.

Crvena zvezda se od ove zime okrenula mlađim igračima, što se pokazalo više nego ispravno u primerima Gavrića i Nikolića, koji su prethodno napravili iskorak noseći dres drugoligaša Grafičara. Na stadionu Rajko Mitić se nadaju da sličan uspon doživeti i Stanojev, Eraković, Lukić, Babić, baš kao i Radulović.

Foto: MN press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara