Bajernov pazar u ponoć - Flik ga vidi kao novog Alkantaru (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.10.20. | 12:00

Za sada samo pozajmica, na leto otkup...

Sedam igrača doveo je Bajern u ovom prelaznom roku, čak četvoricu u poslednja 24 sata prelaznog roka (Čupo Moting, Mark Roka, Buna Sar i Daglas Kosta), ali ispostavilo se da to nije sve. Bavarci su pred ponoć angažovali i 19-godišnjeg Tijaga Dantasa iz Benfike.

Momak za kog je malo ko čuo odigrao je samo četiri minuta za prvi tim slavnog portugalskog kluba, međutim to nije smetalo klubu iz Minhena da ga uzme, doduše prvo na pozajmicu. Kiker javlja da je dogovor dva kluba takav da posle godinu dana zajma Bajern ima pravo da otkupi ugovor ovog tinejdžera za 8.000.000 evra.

Izabrane vesti

Planirano je da mladi Portugalac sezonu odigra u drugom timu Bajerna, pa ako zadovolji, da bude prekomandovan među seniore.

Dantas igra na sredini terena, karakterišu ga izvanredne tehničke karakteristike, posebno pas. Briljirao je igrajući za Benfiku u UEFA Ligi mladih timova, gde imao priliu da odmeri snage sa Bajernovom odgovarajućom selekcijom. Nemci pišu da je ovaj momak izričita želja Hansija Flika, koji u njemu navodno vidi novog Tijaga Alkantaru.

A evo i kako momak izgleda na terenu, pa procenite sami...



tagovi

Tijago DantasLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara