Komentari na vest

Bajern hoće, može i krenuo je! Hari Kejn je izabrani čovek

z

zzz111

pre 12 meseci

idealan igrac za bajern,40 +golova svake sezone
G

Ginola 14

pre 12 meseci

Postoji i ljudski faktor, koji se lako zaboravlja, u njegovom slučaju da pored 3 male djece čeka i četvrto. Cijelu karijeru je u Tottenhamu, gdje je i upoznao ženu. Najbolji strijelac kluba i reprezentacije svih vremena. Na otvorenju murala pored stadiona je doveo cijelu porodicu, za 2 godine kad sruši Shearerov rekord biće i kip ispred stadiona. Teško mi je zamisliti da bi sve to ostavio samo da osvoji unaprijed garantovanu 692-gu titulu prvaka Njemačke sa Bajernom. Uz dobar ugovor, ako između ostalog, mu dovedu Maddisona i klub se vrati napadačkom fudbalu sa Postecogluom, moguće je i da ostane duže od iduće sezone.
M

Mrcina

pre 12 meseci

Najpotcenjeniji fudbaler u poslednjih 10-ak godina.Čovek ima već godinama 20+ golova svake sezone.U Bajernu će dati 35+ golova u Bundes ligi lagano.Mislim da Bajern ne može trenutno boljeg špica dovesti.
B

Brko

pre 12 meseci

Nije Bundesliga toliko defanzivno loša koliko se predstavlja. Taj lažni imidž je napravio Lewandowski. Čovjek je bio mašina za golove i zaslužio je dvije zlatne lopte, ali... Znamo zašto ih nije dobio. Pogledaj Halanda u EPL, učinio engleske štopete smiješnim. Prije njega Aubamejang, Lewa je prvi strijelac Španske lige a igra u prilično limitiranoj Barci u odnosu na Bayern. Jako je teško u Bundesligi dati 25+ golova, vrlo mali broj napadača je to uspio u historiji lige
M

Mrcina

pre 12 meseci

@Brko,ne kažem da je loša defanzivno,nego je Kejn klasa,šutira penale,Bajernova krila će ga trpati loptama samo tako.U premijer ligi nikad gori štoperi nisu bili nego sad,smejurija teška.A za Levandovskog se slažem,sramota da nije dobio zlatnu loptu,al što kažeš,zna se zbog čega nije dobio.Predator!
L

Lord

pre 12 meseci

Kad si vec potrosio "toliko" godina na Totenhem bez trofeja,a realno,jedan od top 10 spiceva u zadnjih 10 godina,kapiram da je najrealnija mozdano,ideja da predje u MU...Prvo,dace sigurno za 3 godine i preko cifre da obori Sirera,plus mozda i ubode sa United-om neki pehar....Topli savet ako cita komentare na portalu :)
S

Sherlocked

pre 12 meseci

Njima bi dobro legao Vlahovic. Ti bi i za njega bilo top. 10 god.da igra tamo. Ne poredim njih nego mozda im je bolje da rese za duzi period. Alegri je upropastio sve i svakog igraca koji je dosao i bio u Juveu. Da ga oce Arapi odvesti da im svane..

JF

pre 12 meseci

Ma kakav Vlahović,nije kvalitet za tu razinu.Juve mu je vrh vrhova.Nek se drži Fiorentine,Lazia,i tako taj nivo klubova.
S

Saturn

pre 12 meseci

Gnabri je bolji i konkretniji od svih krilnih napadaca koje si nabrojao
č

čovek

pre 12 meseci

daje jedan gol iz deset šansi... I nije da ne igra ...
С

Стара гарда

pre 12 meseci

Реално ове сезоне је прошао испод радара. У оваквом Тотенхему постигао је 30 голова, а Халанд у онаквом Ситију постигао "само" 36 комада. Мислим да Кејн лаганом у Немачкој може да дође до 35, а ако не и до 40 голова у сезони.
G

Grey

pre 12 meseci

Bajern mora da dovede pravu devetku svetske klase ako zele da se nadaju necemu. Kejn je taj, iako nije bas u najmladjim godinama ali ovaj covek ima jos 3-4 top sezone u nogama sigurno i garantuje golove. Neuer De Ligt Kim Davies Walker Kimmich Laimer(Goretzka) Musiala Mane(Sane) Coman Kane ovako bi to trebalo da izgleda prvih 11...
E

EstebanKambiaso

pre 12 meseci

Koliko bi uboli sa Kejnom, realno je jedan od rijetkih klasnih engleskih igrača. Dao bi 25 golova u ligi lagano.
Р

Реално

pre 12 meseci

То даје у распалом Тотенхему, за Бајерн у Бундеслиги све испод 30 се смарта лошим скором.
c

cfc

pre 12 meseci

Ma nema sanse da ode iz engleske. Njemu je ostalo manje od 50 golova da prestigne Sirera kao najbolji strelac u Engleskoj.To je 2 ili 2 i po sezone. To ce biti njegov trofej koji ce retko ko podici. Pre ce on u Man UTD nego Bajern. Tu mozda osvoji i koji trofej usput ali ovo ce mu biti sigurno primarna stvar. Mozda predje i u Celsi kod Poketina ako Levi pusti.

JF

pre 12 meseci

Ti znaš,si njegov agent 😆
u

ula89

pre 12 meseci

2,3 godine u bajernu. 2 titule bundeslige, jedna liga sampiona, povratak u totenhem i obaranje rekorda.
c

cfc

pre 12 meseci

@ula Nesto ne mislim da je bajern da dobrom putu. U glavi mi scenario van persia. Mada i taj scenario je realan. Videli smo da je Vardi najbolje sezone imao posle 30.
D

Dušanhh

pre 12 meseci

Engleska sisa, redovno najgori kad je najpotrebnije. 0
M

Markovitz

pre 12 meseci

Šteta zbog Vlahovića, mislim da bi mu bolje legao Bajern od Juventusa.

JF

pre 12 meseci

Nema Vlahović kvalitet za velike ekipe.Juve je to pokazao.Za njega su ekipe tipa Lazio,Fiorentina,Dortmund,A.Villa,Fulham,Lyon,Monaco,itd
S

Stevan Miksaa

pre 12 meseci

Samo sto je Bajernu vaznije to sto bi njima Kejn ,,bolje legao".