""
""

Bajatović stigao u Zvezdu, Antić ponovo u upravnom odboru

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.12.14. | 13:47

Direktor Srbija gasa našao se u upravnom odboru, novi predsednik kluba Svetozar Mijailović najavio pohod na titulu, ali i podmlađivanje tima

Novi predsednik fudbalskog kluba Crvena Zvezda Svetozar Mijailović naveo je kao glavne ciljeve podmlađivanje tima, odbranu šampionske titule, učešće u grupnoj fazi UEFA takmičenja. U novi sastav upravnog odbora pored ostalih ušao je i Dušan Bajatović, direktor Srbija gasa, a u upravni odbor vratio se ministar energetike Aleksandar Antić.

Izabrane vesti

Mijailović je u obraćanju članovima skupštine na Marakani rekao da je klub suočen sa velikim problemima, ali je istakao ulogu vršioca dužnosti generalnog sekretara Zvezdana Terzića, za kojeg je rekao da je zaslužan što se crveno beli uopšte takmiče.
“Imamo četiri koraka za finansijsku stabilizaciju: novi ugovor sa Gaspromom, privođenje zemljišta komercijalnoj strani, transfere fudbalera i strateško partnerstvo. Sportski ciljevi su podmađivanje tima, šampionska titular i učešće u grupnoj fazi UEFA takmičenja. Ovu funkciju koju sam prihvatio nije vezana za moju karijeru. Ovo je vraćanje duga za sva zadovoljstva koja mi je Zvezda pružila. Maksimalno ću se angažovati, poštovaću svakog čoveka spremnog da pomogne”, rekao je Mijailović.

Novi predsednik crveno-belih istakao je da svaki zvezdaš mora da uradi nešto kako bi se vratilo poverenje u klub.
 “To je prvi korak. Naša Zvezda je to zaslužila. Nama je Zvezda pružila veliko zadovoljstvo. Vreme je da se borimo za zajedništvo zvezdaša. Ima mnogo negativne energije u fudbalskom sportu. To ne dovodi do rešavanja problema. Mi moramo da damo svoj doprinos”, dodao je Mijailović..

Novi upravni odbor čine: Branislav Đurđević, Srđan Knežević, Miloš Đurković, Mladen Jeftić, Dušan Bajatović, Popović Vladica, Slaviša Kokeza, Ivica Tončev, Branko Radujko, Božidar Cerović, Nebojša Čović, Aleksandar Antić, Predrag Ćulibrk, Zoran Bašanović i Slobodan Babić. Još pet članova UO biće izabrano naknadno.

Za članove nadzornog odbora izabrani su: Branimir Ševčić i Dragan Milošević ispred navijača, kao i Milan Šutić i Ratko Piljak. Sve odluke na današnjoj skupštini donete su jednoglasno.

Navijači Zvezde poručili su upravi da će “stajati na svakom putu osim na putu oporavka kluba”
“Pre deset dana su održani treći neposredni izbori. To je manje od jedan posto učlanjenih od 2010. Od raspisivanja izbora u julu do decembra bilo je dovoljno vremena da se izaberu kadrovi i da se to predstavi skupštini. Ti izbori nisu shvaćeni ozbiljno. Umesto zdrave komunikacije dešava nam se da se informišemo sa portala i iz anonimnih pisama. Izgubljeno je poverenje zvezdaša. Situacija je teška, a rokovi kratki. Mi najverniji navijači imamo obavezu da reagujemo. Naš klub je urušen i iz svega toga nećemo da budemo robovi predrasuda. Morate da znate da će vaš rad biti vrednovan po delima. Moramo da delujemo preventivno”, poručio je predstavnik navijača na skupštini

(FOTO: MN Press)


tagovi

Aleksandar AntićFK Crvena zvezdaDušan BajatovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara