(© Star sport)
(© Star sport)

Bainović se vratio u srpski fudbal

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.02.21. | 00:02

Vezni fudbaler na pozajmici u Radniku do kraja sezone

Šansa na kašičicu tokom jeseni i tek 109 minuta u zvaničnim duelima za Gornik od početka sezone bili su povod da polsjki klub i Filip Bainović potraže rešenje koje bi srpskom internacionalcu donelo više vremena na terenu, a epilog je pozajmica na kojoj će se vezista zadržati do kraja takmičarske godine.

Bainović će tako do leta nositi dres Radnika iz Surdulice, porvrdio je poljski klub iz Zabrža na zvaničnom sajtu uz želju svom igraču da tokom proleća ostvari što bolji učinak.

Izabrane vesti

Igrač koji je u Gornik stigao u junu 2019. godine iz Rada za aktuelni tim odigrao je 30 utakmica i upisao dve asistencije. U redovima Građevinara gde je ponikao i afirmisao se, 24-godišnji fudbaler je igrao u dve epizode, a između je nosio dres Crvene zvezde.

U novoj sredini, vezni fudbaler prepoznatljiv po snažnom udarcu i dobrim prekidima, zaoštriće konkurenciju u srcu terena i pokušati da pomogne četi Slavoljuba Đorđevića da nastavi sa sjajnim rezultatima koje je beležila jesenas.

Radnik posle 19 kola Superlige Srbije zauzima deveto mesto sa 27 bodova i učinkom od po osam pobeda i poraza, uz tri remija.


tagovi

Filip BainovićGornik

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara