Komentari na vest

Bahar dobija poklon iz Amerike, Degenek će biti u ekstazi

p

pa1

pre 10 meseci

Dobro došao Miloše! Veliki borac, reprezentativac, igrao SP, ima ogromno iskustvo... Biće pravo pojačanje
D

Degenek...

pre 10 meseci

...NIJE VISE NI ZA SURDULICU A KAMOLI ZVEZDU I LS...CIST PROMASAJ!👎
F

FkpCascais@Toto-ko-tunjo

pre 10 meseci

@Toto-ko-tunjo – Ma, komentar ti je na mestu! Od mene si dobio “plus”. Ali, s druge strane nisi se osvrnuo na zaista čudne poteze koje vuče Zvezda, dovodeći igrače sa pozajmica (kao Bukarija), ili iz druge lige francuske (Žan Filip). Prošle jeseni u grupnoj fazi LE, rečeni Bukari nije ništa pokazao osim brzine, a sama brzina je nedovoljna u savremenom fudbalu. Mogu zamisliti kako će rečeni Bukari igrati u grupnoj fazi LŠ, koja je još zahtevnije takmičenje. Neće se videti! Žan Filip dolazi iz Sent Etjena, francuskog drugoligaša, što s pravom izaziva podozrenje. Može li jedan drugoligaški fudbaler igrati u LŠ?! Mislim, da ne! Kad bi to bilo moguće onda bi LŠ izgubila na imidžu kao najkvalitetnije svetsko klupsko takmičenje! Druga liga i Liga Šampiona! Ovo je nadrealizam!
r

ružičasti kaputi

pre 10 meseci

Evo ga ovaj što su mu uvek puna usta Afričkih kapitalaca!
A

Annunaki

pre 10 meseci

Citam ove komentare i neverujem...kakvi poznavaoci fudbala. Pa hoce mali Erak da zatvori i pokupi sve ofanzivne izlete koje Barak forsira konstanstno? hehe juče još je to dete... Nama treba siguran iskusan proveren igrac klasični spori defanzivac. Ne dovodi njega Barak da igra fudbal, nego da spreči da se fudbal igra.
T

Toto-ko-tunjo

pre 10 meseci

Komentar je zaista da "neveruješ". Pored Šilje, koji je odlično glumio centarfora, sad dobijamo i "klasičnog sporog defanzivca", koji, valjda, pored vihornih napadača u LŠ treba da glumi klasičnog brzog defanzivca. Da krlja i kvari igru. A napadači u LŠ će teško to otkriti. Tek što sudije danas tolerišu pogibeljne startove. Možda se tebi javljaju Marović, Radinović, Šabanadžović pa i Najdoski, koji su bili iskusni, znali da "kvare igru", ali bili brzi igrači, koji su lako prelazili iz odbrane u napad i nazad. Opet, ako je Eraković morao da ide, i ako je Bahar tražio Degeneka, to ne znači da će on biti klasični spori defanzivac. Ubrzaće ga, ili neće ni igrati. Jednostavno. O poređenju sa Erakovićem glupo je bilo šta i pričati. Ako ne znaš šta je dobro, pogledaj cenu.
C

CaleB pravi

pre 10 meseci

Zaista sam uvek cenio Degeneka, i drag mi je igrac koji uvek daje 100 odsto od sebe na terenu. Pravi je borac, ali mislim da ce sporost biti najveca prepreka da se on uklopi u Barakov sistem. Nista losiji, ali ni bolji od Spajica. Kako god - dobro nam dosao ponovo, Milose...
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

Voleo bih Degeneka u Zvezdi, ali čisto da ne budemo licemeri, Doktor Arizona: "Zvezda je toliko napredovala da je prevazišla Degeneka"
N

Nikola021

pre 10 meseci

Ne dolazi molim te.Dajte nekog ozbiljnog mladjeg i brzeg stopera,aman ljudi.Ne mozemo sa Degenekom,Milunom u Evropu,a i u nasoj ligi ce biti cupavo..

gemathegreat

pre 10 meseci

Ti ne možeš nigde svejedno a oni će komotno sa Degenekom.
M

Mutommbo

pre 10 meseci

Degenek ima bolji pas, skok igru, kod prekida i bolji centaršut. Čupa je brži od Degeneka i nešto bolje izlazi visoko na protivnika. Ništa se ne gubi.
N

Nele 007@Mutommbo

pre 10 meseci

@Mutommbo - Bravo, za komentar! Rekao si suštinu. Ako je istina da dolazi Degenek, to je po meni super! Podrška za Degeneka!
F

FKCZ1991

pre 10 meseci

Bas me je iznervirao ovaj text i ovo vracanje panjata koji treba da potpisu na 4god i tako uhljebe sebe, pevacice i Terzinja… sad bez sale, zasto mi damo Veljka Nikolica za Dž i 50% a ima ugovor do 2025 ili Radulovica isto za Dž i 50% a isto ima dug ugovor a kupe 6-og stopera za 600 hiljada od 29godina i koji ima ugovor jos 3-4 meseca (u prevodu SLOBODDAN IGRAC) to bih voleo da mi neko LOGICNO objasni a da nije LOPOVLUK I TALjENjE? I zasto u roku od danas neko od novinara to ne pita upravu, ili ako ne smeju da pitaju barem ne napisu to kao text i tako ih prozovu i zaustave taj transfer… jer da se o tome javno govori nadam se da ne bi imali obraza da ga dovedu (nadam se) nisam rekao da imaju 😂
k

kakva

pre 10 meseci

lupetanja Bože dragi!
Y

YayaT

pre 10 meseci

Degeneka smo terali motkom sad je procenaovog trenera da je neophodan. Neko je ovde lud
д

да, да...

pre 10 meseci

...терали су га гробари, јер имају комплекс од њега, то је тачно 😂😂😂
G

GrobarRS

pre 10 meseci

Legenda kaže da se još nije vratio a čovek krenuo samo po burek. Kičma mu radi jedno 20%, ali kiroprakticar Umar Sadiq čini sve što je moguće ukoliko bi se oporavio jednog dana.
N

Nenad1246

pre 10 meseci

E šta ti je život neko LŠ,a neko druga španska liga.
д

да, да...

pre 10 meseci

...а како је Егзум, зна ли се шта? 😂😂😂 Узгред, где је Садик, ни гугл не може да га нађе?
j

joooj

pre 10 meseci

onaj od 225 miliona bonusa eura.
G

GrobarRS

pre 10 meseci

Obožavam vas komšije, ali nije mi jasno za one kojih lupaju plus da sadiq igra drugu ligu, presao u real sosijedad, top klub samo sto se covek povredio 😁
S

Salamander

pre 10 meseci

Ako ga treener traži, onda super, pa makar ovo bio i 20. put da se vraća. Bukari je previše ofanzivan za LŠ, Nedeljković možda neće moći uvek da parira, mlad je, tako da, što da ne. Opet, može da igra i štopera.
P

Pobeda je resenje

pre 10 meseci

Degenek moze da krpi i na stoperu i na desnom beku po potrebi uostalom igrao je desnog beka za Australiju u Kataru u svim utakmicama.Moze na desnom beku da deli minutazu sa Kostom Nedeljkovicem.Mozda bi Zvezda mogla da dovede desnog beka reprezentativca Izraela Eli Dasu.
?

???

pre 10 meseci

Milunovica samo da se rese, mnogo ce mi biti lakse kad znam da nece igrati uopste.
M

Mjv

pre 10 meseci

Milunovic lakat u glavu u prvom napadu, svaku evropsku utakmicu krece sa zutim kartonom
?

???

pre 10 meseci

Ako bi mogao da ne krece, a ni da zavrasava. Njega kad bi kojim slucajem video u prvoj postavi srcku bi dobio
G

Gost ali pravi

pre 10 meseci

Mislim da je grehota ne ostaviti Erakovića još šest meseci. Zaslužio je da igra LŠ sa Zvezdom. Mada mi je i Degenek drag igrač.
?

???

pre 10 meseci

Bahar zeli degena, al rekao je na desnom beku. Vrv kad igra sa 4 pozadi, a da je hteo erakovica za degeneka da menja, to nije rekao.
8

8

pre 10 meseci

Ja sam lično protiv vraćanja bivših igrača u Crvenu Zvezdu, a odgovor je prost pogledajte našta je spao partizan sa takvom politikom . Vrlo jednostavno ali kome ti to da objasniš .
D

Daarkee

pre 10 meseci

Šta bi sa Sow iz francuske 2 lige, kažu da je Marin otisao po njega i da je najbolji štopera tamo i do pre godinu dana da je liverpool bio zaiteresovan
M

Milutin 2

pre 10 meseci

Svaki tekst o Degeneku (a i Dobriću i Borjanu), mora da sadrži "momak iz Knina" ! Kakvo bi iznenađenje bilo da za nekog drugog napišete odakle je, naročito ako je iz Srbije rodom. Izgleda da je to neki veliki plus za sportistu. Za razliku od Dobrića i naročito Borjana, o kojima imam visoko mišljenje, smatram da je Degenek limitiran, tehnički tanak igrač, za koga u ovoj Zvezdi ne bi trebalo da bude mesta. Ali, ajde, da verujemo Baharu i Darjanovoj konstataciji da je to momak iz Knina. E, to nije za zezanje, iz Knina...
P

Pobeda je resenje

pre 10 meseci

Niko vise ne spominje Luku Milivojevica kao pojacanje Zvezde.
L

Luja

pre 10 meseci

Srećom.
R

Rubikova kocka

pre 10 meseci

Na svijetskom prvenstvu je bio odličan u dresu Australije, sta god mislili i pisali Degenek je dobar igrač!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 10 meseci

..... 600.000,00 evra za igrača kome ugovor ističe za 4,5 meseci, i koji ima 29 godina. To može da uradi samo diplomirani kreten ili dokazana lopina.... a pre toga proda Erakovića za 7 miliona evra, koji ima 22 godine,,,,za koga bi menadžer početnik žmureći naplatio minimum 20 -25 miliona evra ,,I TO JOŠ PREDSTAVI PUBLICI KAO VELIKO MAJSTORSTVO, misleći da u publici sede samo botovi i profesionalni i odlično plaćeni navijači i bukači. Nikada u svojoj istoriji Zvezda nije imala rukovodioca koji je ovako nonšalantno pišao navijačima Zvezde u oči ,i koji se ponašao kao dahija Mehmed Fočić Aga ,koji može da proda šta hoće ,kad hoće i za koju cenu hoće ,i da uzme za sebe koliko hoće, ,,da kupi šljam i odpad koji hoće da plati koliko mu se prohte (La Para, Rikardinjo, Žander, Ebisilio, Falko, Bakajoko, Pićini, Motika ,Spiridonović, Kulibali,Rišaira Dioni,,,,itddddd)) i da onda kupovinom 3 dobra igrača , potceni Zvezdaše do ispod skota, poredeći ih tako sa zaboravnom živinom koja pamti samo jedan dan a sve ostalo zaboravlja. LOPOVLUK I PREVARU NE MOŽE NIKADA DA ZAMASKIRA I POKRIJE NIJEDAN TROFEJ.
G

GOST1234

pre 10 meseci

DRUZE KUPI SEZONSKU!!!!!!!!!!!!! IDI GLEDAJ TIM ZA KOJI NAVODNO NAVIJAS.................................... DOBRO IGRAJU MOMCI BAS SA NOVIM TRENEROM. TI SI VEROVATNO JEDINI ZVEZDAS KOJI NIJE GLEDAO OVE POSLEDNJE UTAKMICE...............................................................
B

Brankoni84

pre 10 meseci

BRAVO.🤮🤮🤮
z

zaag

pre 10 meseci

DINAMO ZAGREB BI ERAKOVICA PRODAO BAR ZA 20AK MILIONA
1

1983

pre 10 meseci

Koliko ocrniste Degeneka decko je doveden da igra desnog beka u LS sto je odlicno resenje kad se branimo a branicemo se u vecini utakmica i za presing koi igramo na protivnika on je u tome dobar srcan je
B

Bahare tebra

pre 10 meseci

Što bre neko ne kaže Baharu,čovek je u zbunu oko Lošmija Lošmi je sve samo nije ono što mu treba. Najgori štoper...
b

brt

pre 10 meseci

Degenek nas je ukopao u LE kakvo je on pojačanje za LS?
h

ha ha ha

pre 10 meseci

A 'el može Degi u Zenit,a Čups nek ostane,a? Da potamo Mariju Zaharovu?
T

Toto-ko-tunjo

pre 10 meseci

Ovo je zaista bilo darežljivo... Prodaš za 7, i pazariš za manje od 1 miliona. A sve to da bi potomci, 'ladeći j'ja po ceo dan s nekom digitalijom u ruci, ispod kakvog hologramskog portreta, sa ponosom izgovarali "eh, dobri naš parđupan, ožmikur i kurajber Terza". 🤗
a

auuuu

pre 10 meseci

al terzinjo meci...nasao jos jednu srodnu dusu i ovom treneru u pokusaju. Cokna je za njega strucnjak.
G

Gosthjk

pre 10 meseci

Sve ocekivano
Г

ГОШЋА

pre 10 meseci

Овај Дегенек се враћа 6 пут, дечко није нормалан…Свака њему част шта је све зрадио за Звезду, али друже прошли пут те отерали као куче са коликим дуговањем од плате и он се опет враћа да игра по ливадама и питање да ли ће му опет цела плата бити исплаћена. Иди друже играј негде преко да узмеш још који кеш пошто већ улазиш у године. Али свакако његова ствар, нек је добродошао.
m

magnus

pre 10 meseci

umesto da su zadrzali erakovica na pozajmici do decembra i doveli ovog za dzabe...
S

Strasno

pre 10 meseci

OVAJ DEGENEK VISE NI U RADNICKOM NE BI MOGAO DA IGRA A KAMOLI ZVEZDI I LS,CIST PROMASAJ.
G

Gile 88

pre 10 meseci

Bolje je da Eraković ostane na pozajmici do decembra a da se onda Degenek dovede bez obeštećenja
F

FKCZ1991

pre 10 meseci

Pih! Cim se neko proda eto ga Degenek da se izvucu pare preko njega! Ocaj! a nista od ostanka Erakovica? Znaci li ovo da je i Lekovic pred odlaskom? Za ovoga 600k? A slobodan za 3 meseca, i onda nije ispumpavanje 10% od Erakovica? Pogodite kome? Degeneku ugovor 3god da se obezbedi a ova uplata se vraca na privatni racun…
o

ok

pre 10 meseci

O tome ja pricam. Kako to da mi dovodimo igrace na zalasku a placamo mol eur za igraca koji kao i Kanga, Gobela, Rodic ne moze nigde i dzabe. Cika Dzaja tako rasprodao gen '91 sve u njegovo d... Dokle ce Titov predsednik omladine da bude predsednik skupstine. Covek bre odavno penzioner. Da se ne izgubi veza velikog Dzajica. Veliki su bili Sekularac i Rajko, Kule, Sestic nisu sicarili u klubu. Sta bi cika Dzaja da ga ne zovu predsednice ili Mijailovic. Ego, ego, ego. Terzicu batali da rasprodajes decu za sitne pare kako bi se talio. U velikim transverima ne smes da kazes a za mene. Odgovaraj za ucinjeno a ne stalno cika Dzaja kao paravan.
B

B200

pre 10 meseci

Posle ove izjave da Bahar želi ovog stručnjaka (kiksača) dovodi se u pitanje i njegovo znanje..Bahare stručnjače što ne pregazis reč i dovedeš Hazizu.
T

Toto-ko-tunjo

pre 10 meseci

Ne dovodi se. Trčaće i radiće kako mu on kaže. Ili neće ni igrati. Pretpostavljam da zna šta Degenek može. Mi ovde nismo puno toga videli. Možda smo u zabludi. Možda eksplodira. Kao Šilja u Kupu za, hvala bogu, oproštaj.
Z

Zvezda mi je sve

pre 10 meseci

Prodas jednog panja a dovedes drugog
Х

Х Х

pre 10 meseci

Да, продаш Павловића, а доведеш Саничанина, тако је било, пањ за пања.
M

Mile led

pre 10 meseci

Sa Erakovićem bi primali četiri po meču u ligi šampiona a sa ovim ćemo pet. Užas od pojačanja.
p

pancevac992

pre 10 meseci

VI necete sigurno,jer VI ne igrate ligu sampiona,nego ligu gde igraju islandjani,maltezani,i ostala sila
n

nemanja1512

pre 10 meseci

dodje bahar, dobije odresene ruke, hoce degeneka, javi se sava iz petrovca na mlavi da kaze kako degenek nije za zvezdu.
T

Toto-ko-tunjo

pre 10 meseci

Ništa tebi nije jasno. Poenta je da je prodato mlađe, i bolje. Za 7 miliona. I da ti se mažu oči pojačanjem od 600000. I sigurno Bahar nije želeo da Eraković ode, i ne bi dao Erakovića za Degeneka. Toliko o Barakovim željama, kad se već pozivaš na njih.
S

Statler

pre 10 meseci

To je problem u Srbiji. Značajan deo ljudi je fukcionalno nepismen, obrazuje se na youtube i društvenim mrežama i misli o sebi da sve zna. Da je Tesla živ i njega bi ismevali i pravili budalom.
S

Stari kurajber

pre 10 meseci

Ubedjen sam da prodaja Erakovica nema feze sa finansijskom pozadinom kako rece Terza,ionako imamo sigurne prihode od LS i ulaznica. E sad jedino mi pada na pamet kombinacija sa Rusima radi punjenja dzepova ili peglanja knjiga pred Uefom.
Д

Дејавук

pre 10 meseci

Операција Дегенек трећи пут,ја не могу да верујем...Продајеш Ераковића играш лш и доводиш ДЕГЕНЕКА 🤯🤯
R

Realno posmatrano

pre 10 meseci

Od Degeneka znamo sta da ocekujemo, nije neki strasan igrac, ali pokazao je u onoj sezoni kada smo tukli Liverpul, igrali nereseno sa Napolijem, prosli Salzburg, odigrali pristojno protiv PSG-a u Beogradu, da moze da odigra dosta dobro. Pritom verujem da dolazi delimicno i zbog toga sto moze da zakrpi desnog beka, ako zatreba.
G

Gost98

pre 10 meseci

Terza onomad reče Zvezda je prevazišla igrača kalibra Degeneka, a sada treći put plaćamo obeštećenje za istog, i to ni manje ni više nego 600.000 evra. A prodaju Erakovića za sitnih 7 miliona i to u rusku ligu gde će mu karijera verovatno otići silaznom putanjom jer posle neće biti dobrodošao nigde u Evropi, osim u Zvezdi. Transfer politika nam je dno dna!
F

FKCZ1991

pre 10 meseci

Pih! Cim se neko proda eto ga Degenek da se izvucu pare preko njega! Ocaj! a nista od ostanka Erakovica? Znaci li ovo da je i Lekovic pred odlaskom? Jer ne vidim drugu svrhu dolaska ako je tu Sajic, Milun, Drago i Lekovic, sta ce im 5ti stoper i jos je Milivojevic prekomandovan u stopera (znas sa loptom, da iznese)
М

МРМИ

pre 10 meseci

ПИЈЕРО УСКОРО ДОЛАЗИ
Д

Дадо Нк

pre 10 meseci

Какви су ово наслови,као да се преносе дешавања из задруге🤣🤣🤣
к

кинџал

pre 10 meseci

Дегенеку је спорна игра 1 на 1, али има доста добар скок и дефанзивно и офанзивно. Друго лик је срчан, има главу за играње у Звезди и притисак. Бахар ће га добро уклопити. За Ерака узета добра лова, треба је паметно искористити.
1

1983

pre 10 meseci

Lova ce biti dobro izkoristena 96% meni sve ostalo Zvezdi
D

Domaćin

pre 10 meseci

Ako se ne varam mi za Degeneka plaćamo obeštećenje već treći put. Zaista ovom našem ludilu nigde kraja...
М

МАРИНКО ИЗ ЈАРУГЕ

pre 10 meseci

ГДЈЕ ЈЕ ЦЕНТРАЛНИ ВЕЗНИ КОЈИ ТРЕБА ДА ЗАУСТАВИ КОНТРЕ ПРОТИВНИКА?АКО НАС КАНГА ОПЕТ УКАНАЛИ ИЛИ МИЛИЛУНОВИЋ НЕМОЈТЕ ПИСАТИ ДА НИСНМО УПОЗОРАВАЛИ
О

ОКНАРБ

pre 10 meseci

ДА ЈЕ БАХАР ПРЕКРШИО РИЈЕЧ И ДОВЕО ПИЈЕРОА И ХАЗИЗУ ,БИО БИ ТО ТИМ КОЈИ БИ БИО ПОТЕНЦИАЛНА ОПАСНОСТ ЗА СВАКОГ.САД ЋЕ НЕКО ПИСАТИ КОЛИКО СУ ДАЛИ ГОЛОВА У НЕ ЈАКОЈ ЛИГИ .ТО СУ ИГРАЧИ КОЈИ УЧЕСТВУЈУУ ИГРИ,ЈАКИ У ДУЕЛУ
B

Brankoni84

pre 10 meseci

"Degenek će biti u ekstazi"😄, jeste u ekstazi, zaključao se u kupatilo, šešolji mačora, a ja virim kroz ključaonicu.😂😂😂
4

4us

pre 10 meseci

Umesto da puste neko dete da igra, nista gori ne bi bio od ovoga, oni vracaju ovog bezmozgasa. Decko je tempirana bomba sa loptom u nogama, ne zna izneti, pas 0. Obara igraca u 10toj min na domacem terenu svestan da je zadnji igrac odbrane. Nijedan derbi sa njim u timu nismo dobili.Sta reci dalje...
E

Esex

pre 10 meseci

Jedino kao dete koje tu imamo je lekovic koga smo morali pozajmiti u npr vozdovac da igra svaku i stice iskustvo
B

Blagoje Jovovica

pre 10 meseci

Seti se Sazburga! Mnogo je radosti doneo. Sa druge strane kako igramo odbrana nam nece trebati! :) Salu na stranu i da je “slabiji” od Čupe u pitanju su nijanse.
R

Radamelo

pre 10 meseci

Moze i Degenek, ali da igra kao stoper ne kao bek da zatvara prostor Nedeljkovicu. I opet mnogo bolje Degenek nego Bogdan Planic.
P

Pjer Karden

pre 10 meseci

Kakva crna baharova želja ovo je arizonino maslo,kakav crni Degenek,čovek je u slobodnom padu forme,prošli put su jedva čekali da ga se otarase,kod fudbalera ne važi pravilo kao kod vina što starije to bolje.Dobili smo još jednog milunovića u zadnjoj liniji biće masakr u LŠ.
g

gkavatan.ateisticki

pre 10 meseci

Navijam za Real jer sam iskompleksiran. Svejedno mi je da li navijam za Real ili Partizan , ni jedne nindruge ne gledam uzivo. I tako ako Partizan posustane tu mi je Real. Iaonako su mi televizor i kafic jedine opcije za gledanje utakmice, a telefon jedina opcija sirenja mrznje na tviteru, kao pravi glavatan tviterski.
G

Goust

pre 10 meseci

Valjalo bi i Milunovica prodati (ako hoce neko da ga kupi) od kako se vratio nije na nivou.. Svaki igrac kog smo vratili u zadnji 4-5 godina nije bio na nivou. Elem, tu je Spajic, Drago, Lekovic i sad Degenek.. S tim da ce i Micko igrati stopera sasvim dovoljno
M

Maestro

pre 10 meseci

Koga god da dovedemo nece moci da zaustavi napadace Sitija,Reala,Barse,Liverpula i ostalih top klubova,odlaskom Erakovica a dolaskom Degeneka nista nismo izbubili na kvalitetu a u plusu smo 6.4 miliona.I bolje sto je prodat Erakovic nego Mitrovic,a Degenek je po kvalitetu odmah iza Dragovica,sigurno bolji od Milunovica,Lekovica a mozda i Spajica...
t

truo

pre 10 meseci

Terzicu zar nisi pre dve godine izjavio da je zvezda prerasla degeneka i sad dajes 600k za njega. Sa njim i Milunovicem smo primili 26 golova u 6 utakmica LŠ i jedva ga se resili, sad ga vracas. Pa da li si ti normalan? Samo da te pitam
E

Esex

pre 10 meseci

Mozda izvlace novce ko ce ga znati
Т

Тачно

pre 10 meseci

Баш бих волео да се појави неки новинар са великим белим бубрезима, да постави то питање терзи. Али таквих очигледно нема, поготово не у Моцарт спорт редакцији
S

Sladajac

pre 10 meseci

Bolje da su doveli Rubežića iz N.Pazara em mlađi 23god.em po meni bolji od ovog kog smo po muljatorovim rečima davno prevazišli...
W

W.W

pre 10 meseci

Ja se iskreno sad nadam onom Snow igracu kog su najavljivali komentarima ovde…Degenek ja dobar stoper,ali….Neka probaju batem da dovedu nekog mladog stopera jakog sa loptom…SP
D

Dubra84

pre 10 meseci

Prodali 7 mil Cupu, a nemaju za ovog 600 000 BANDO
P

Posle svega

pre 10 meseci

Sto je Bahar uradio za ovako kratko vreme pojave se strucnjaci da dovode u pitanje njegove odluke, da li ste vi svesni koji krsevi kostaju danas 1M+, a on hoce da dovede reprezentativca Australije, coveka koji je zadnji atom snage ostavio u nasoj Zvezdi. Po meni ozbiljniji igrac i od Spajica i Milunovica. Mislim da ce igrati sa 3 stopera:Dragovic, Degenek, Mijailovic. A ako igramo sa cetvoricom pozadi, to ce biti ovako:Rodic, Dragovic, Degenek, Nedeljkovic
b

bruh

pre 10 meseci

Bolje Azarova forsirati umesto Rodića
E

Esex

pre 10 meseci

Nasa odbrana svakako ne odise brzinom a odlaskom eraka i to malo brzine je nestalo..da se razumemo,drago,spajic,milun,lekovic i micko su za superligu odlicni i manjak brzine nece se osetiti..problem je evropa i barakova taktika gde se igra presing u kom odbrana izlazi visoko a to je za nase stopere samoubistvo..gotivim degeneka ali i u najboljim godinama nije bio brz i mislim da je njegovo dovodjenje greska..prica se o francuzu iz druge fra lige,odlican je i mislim da je hiljadu puta bolje resenje.dati za degeneka 600 000 je van svake pameti,jedino ako nije neko muljanje nase uprave sa parama
B

Bošković Branko

pre 10 meseci

Bahar rotira formacijski,Degenek može da igra rolu i da pokrije bekovsku poziciju.Solidan na brzini,fizički dobar i ima iskustva.Takođe u najboljim je godinama!Relativno zahvalan i dobar igrač za malo para.Plus veliki je Zvezdaš.
R

Roba

pre 10 meseci

Kupi-prodaj-kupi-prodaj… dobra roba ovaj Degenek. Hoće li opet oprostiti dug , prošli put 800000€ ,a sad-zna li se šta?
А

Аир Сербиа

pre 10 meseci

Дегенек стена!!
S

Sasa1234

pre 10 meseci

Degenek je najbolju utakmicu odigrao protiv Liverpool-a, i za Salzburg i Young Boys ima velike zasluge, to što je bio lošiji u drugom mandatu ne znači da će i sada biti, očajan je bio u paru sa Milunovićem, ali sa Milunom očajan bi bio i Nesta....msm da bi Degeneku dobro legla ova formacija sa 3 štopera...
A

Ammmmmammam

pre 10 meseci

Vraca se iz Amerike sa visegodisnjeg lecenja kicme.
I

Istorija duga …

pre 10 meseci

Izgleda da ce vam jos dugo to biti jedan od najvecih uspjeha kuba uz stativu protiv Mancestera i pobjede od 0:0 protiv Reala. Veliki klubovi se raduju velikim rezultatima.
g

gorostase

pre 10 meseci

Hajde pilako u kafic da ogovaras one koji prolaze pored kafica i da trujes na tviteru i da siris mrznju iznosenjem statova koje si cuo od Zeljka Pantica i Tegeltije, ljudi bez visokog obrazovanja bez novinarske diplome. Ali ti cenis takve jer ni ti nemas diplomu.
P

Pancev

pre 10 meseci

Degenek je standaran u reprezentaciji Australije jeste li videli na Mundijalu kako je zatvorio desnu stranu moze igrati desnog beka i stopera ali nama niko ne valja jednostavno takav sno narod!!!
G

Gladiola

pre 10 meseci

Ne potcenjujte Degeneka, veliki Zvezdaš, standardan reprezentativac koji ima više utakmica na svetskim prvenstvima od svih naših igrača zajedno. Zna Bahar šta radi i dobro je da ga imamo u timu. Napred Zvezda!!!
B

Belgrano

pre 10 meseci

Postujem i gotivim Degeneka i pozdravljam njegov povratak. Samo mi nije jasno, ako ce Erakovic ostati jos pola godina kao sto se spominje, mi onda imamo Erakovica, Dragovica, Spajica, Lekovica, Milunovica i Degeneka. Zasto nama treba sest stopera?
D

Delija stari

pre 10 meseci

Vise razloga prvi je formacija sa tri stopera, po dve opcije za svakog i eto tih sest. Drugi je da se gleda dugorocno a ne samo za ovu sezonu. Na kraju sezone istice ugovor Dragovicu(koji ga nece produziti) i Milunovicu(koji ce tad biti zreo za penziju), Spajic je macka u dzaku posle povrede, Erakovic i ako dodje na pozajmicu odlazi u januaru. Ostaju nam dakle Degenek(ako dodje), Micko, Lekovic i Spajic. Dovedu nekog kvalitetnog stranca i Spajic pokaze da na njega moze ozbiljno da se racuna i super smo pokriveni. Da dodam i za Degeneka iako mu istice ugovor za 6 meseci, izgleda da ne mozemo da potpisemo predugovor sa njim kao sa Olayinkom i Stamenicem jer njegov klub ima opciju za produzetak saradnje dve godine(po transfermarktu, ne znam koliko je tacno).
J

Joe Lesh

pre 10 meseci

Sad se vidi zasto se prodaje Erakovic. Bahar ima vise poverenja u Degeneka nego u Čupu. Prodas za 7 miliona a kupis drugog koji ti vise odgovara za 600 hiljada. Istini za volju , upoznavajuci Bahara i ne cudi sto zeli Milosa, jer njemu ne trebaju visinske pripreme. Taj je vazda spreman da trci 90 minuta i usput pravi profesionalac, odgojen vani slicno kao i Dragovic. Sigurno ce biti bolji nego kod Vladana Milojevica, dok ga je mister iz ne znam kog razloga unistavao. Uz to veliki Zvezdas i jedva ceka da se vrati u Srbiju i Bg. Samo ce Don Terzinjo morati da "pojede" svoju izjavu na nagovor mistera da je Zvezda prevazisla Degeneka. Nista ne brinite, zna Bahar sta radi i kakvi mu igraci trebaju, normalno oni igraci koji se mogu uklopiti u naš za Evropu i vise nego skromni budzet.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 10 meseci

Imam utisak da će sada Degenek odigrati najbolje. Čak i bolje nego u prvom mandatu.
h

halo

pre 10 meseci

U Ligu Šampiona sa polupenzionisanim Milunovićem, staklenim Spajićem i petim štoperom ispodprosečnog MLS kluba čiji su "kvaliteti" isti oni koji su Borjanu, Gobeljiću i Srniću zaradili kartu u jednom pravcu što dalje od Beograda :D
D

Deda11

pre 10 meseci

Koliko lupetate gluposti o kvalitetu degeneka govori cinjenica da covek igra za reprezentaciju australije koja je BOLJA od nase. Toliko.
k

kuzmicu Odlazi

pre 10 meseci

DEGENEK JE "POJACANJE" ISTO KO KUZMIC I RADULJICA U KOSARCI...🤮
G

Gerasim

pre 10 meseci

Dosadni ste više sa tom kuknjavom, pošaljite pismo Dušku sa opservacijama, pošto on sigurno nije do sad provalio da mu ne koriste
f

f dijagnoza

pre 10 meseci

ti si nasao da pricas ko je dostojan da nosi dres zvezde, a verovatno sedis u nekom mracnom cumezu i radis za minimalac neki beznacajan posao u jos beznacajnijem preduzecu... da ne bi Milosa 2018. protiv Salzburga, mi bi dalje gledali LS samo na tv-u, a milionska pojacanja bi bila misaona imenica...
t

trn

pre 10 meseci

Za Erakovica dovode zamenu ovaj šporet, nemam reci majke mi
A

Aco CZ

pre 10 meseci

Zasto vredjas, a ako odigra par tekmi dobro ima da ga velicas, dolazi za male pare, bice tu za domace prvenstvo, po potrebi za beka u LS. A zamena za Erakovica ti je Lekovic. Sad je njegovo vreme da prodje trnovit put kao Erakovic.
s

sg018

pre 10 meseci

Bahar zna sta radi! Degenek je korisniji nego Erakovic, iako se mnogi ne slazu sa tim. Moze biti klasican stoper, moze biti klasican levi bek. Moze biti desni stoper sa trojicom pozadi, moze da igra i kao Stones u Sitiju jer je dobar sa loptom u nogama.
s

sg018

pre 10 meseci

u toku meca bez koriscenja izmene mozes da promenis sistem igre sa takvim igracima. Kao sto i Mitrovic moze sa pozicije Left wing forward u Left full back. Ili cak Mijailovic koji moze korektno da odigra CB. Polivalentni igraci trebaju svakom treneru. Proslo je vreme igraca koji mogu samo jednu poziciju da igraju
@

@ sg018

pre 10 meseci

Meni je Degenek skroz ok, trudi se, za Zvezdu nije loš. Ali da ga porediš sa Stonsom, e to ti je brate kao da ja svog punta poredim sa poršeom jer eto, oba idu na benzin, imaju volan, papučicu za gas, amortizere... Nisi dobar primer uzeo ;)
d

dexy133

pre 10 meseci

Ovaj iznad mene igra menadžera, vidi se po nazivima pozicija. Hahaha. Samo cepaj buraz, slažem se u potpunosti.
a

asd

pre 10 meseci

evo ih botovi.... sad erakovic ne valja, al je zato degenek bolji od stopera sitija......
H

Hames

pre 10 meseci

Treba verovati Baharu, on možda Degeneka više ceni od Erakovića, ali svejedno ovo prodavanje nosilaca pred sezonu i LŠ je jako razočaravajuće i odlika neozbiljnih klubova, ako već predsednik ističe ambicije i meri q rac sa Lionom i Vest Hemom
k

kkml

pre 10 meseci

Srecom pa Lion i Vest Hem ne prodaju svoje igrace.
J

Junker

pre 10 meseci

A sta se desava sa Spajicem?
G

Gerasim

pre 10 meseci

Verovatno se čovek još uvek oporavlja..
M

Mujagic

pre 10 meseci

Neverovatno! Tolike pare dati za njega ili je u pitanju muljanje sa menadzerima ili je klasicno izvlacenje para, normalan rezon ne moze postojati
B

Belgrano

pre 10 meseci

O cemu pricas ti? 600K kosta, za koliko bi ti da dovedes igraca za LS ako su ti to velike pare?
M

Mujagic

pre 10 meseci

Majstore, kad vidis samo koliko je puta prodat pa vracen, ne treba ti iskusan tuzilac da posalje u zatvor par ljudi, dovoljan ti je pripravnik bez iskustva
S

SI0ba

pre 10 meseci

Degenek, 600k evra? Da li se to sa nama neko zeza? Mislim,hvala mu za sve iz prošlosti ali u ovom trenutku, trenutku Lige šampiona....ma daaajjjj......daj recite onda gde je skrivena kamera da se barem nasmejem u tom pravcu!?
S

Saturn

pre 10 meseci

Zna Bahar sta radi , Na SP u bio u top 3 najbolja australska igraca
@

@Saturn

pre 10 meseci

Ne bih uopšte rekao da je to njegova želja, priče za malu decu a o Degenekovim kvalitetima sam se uverio 1000 puta gledajući ga...protiv Midtjilanda je pokazao vrhunac svoje inteligencije...najviše od svih navijača ću da navijam da me razuveri ALI....od babe devojka teško da može da bude....
m

milo123

pre 10 meseci

za 600k dobiti proverenog igraca, repstivca svoje zemlje (pokazali se daleko bolje nego mi, lolcina svi su; prim.aut.), decka koji obozava i zvezdu i srbiju, koji nece morati da se prilagodjava, koji ce izginuti svaki put, odrati butine od startova, uhvatiti za vrat ako treba i koga treba, fajter kroz ceo zivot (ljudi potcenjuju to sto su ljudi izbegli iz ratova zahvacenim podrucijma prosli, potcenjuju taj karakter i psihu). Degenek sve to ima, nece nikada praviti probleme u svlacionici ala siljo pesic, otici ce da se proda gde zvezdi najvise odgovara - premija!
g

gost 024

pre 10 meseci

Kojoj extazi, prošli put im oprostio 800.000e 😒😒😒
p

prti

pre 10 meseci

Mislim da je Degenek backup opcija. Videcemo da li ce Marin uspeti da dovede koga je hteo.
@

@prti

pre 10 meseci

Dolazi umesto Eraka onaj Sow najbolji stoper u Francuskoj drugoj ligi!
@

@@prti

pre 10 meseci

Ne dolazi….jbg
I

Ivan OL 91

pre 10 meseci

Miloša Degeneka i Vujadina Savića ne može čovjek puškom otjerati iz Zvezde. Kad je toliko Degeneka dobar, što ga svaki put olako puštaju klubovi da se vrati u Zvezdu?.
г

гост357

pre 10 meseci

Одласком Ераковића, мислим да деген готово сигурно неће играти на месту десног бека.
C

Czpp

pre 10 meseci

Zna bahar dobro sta radi, tako da se radujem i ovom potezu!
k

koliko ste jadni

pre 10 meseci

Sta bi sa ostankon Erakovica jos 6 meseci? ajde vi novinari budite novinari jednom.
I

Izgleda

pre 10 meseci

Ništa