Babunski se seli u Škotsku

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.07.24. | 17:41

Bivši igrač Crvene zvezde na meti Dandi Junajteda

Bivši fudbaler Crvene zvezde, David Babunski, uskoro bi mogao da postane novi igrač Dandi Junajteda. Makedonac, koji je u prošloj sezoni nastupao za mađarski Mezekovešd nalazi se na meti novog škotskog premijerligaša.

Posle potpisivanja levog krila iz Škupija, Kristijana Trapanovskog, osvajač škotskog Čempionšipa sada je zainteresovan za još jednog Makedonca. Babunski je ranije bio član Barsine La Masije, u kojoj je proveo sedam godina, a kasnije došao je do B tima katalonskog giganta.

Izabrane vesti

Posle deset godina provedenih na Kamp Nou, Babunski se preselio u Beograd gde je proveo jednu sezonu na stadionu Rajko Mitić, iako je ugovor bio potpisan na dve i po godine. Za godinu dana boravka na Marakani odigrao je 13 mečeva, na kojima nije bio strelac, i osvojio šampionsku titulu.

Pored Barselone i Crvene zvezde, Babunski je igrao i za Jokohama Marinose, Omiju, Botošaniju, Vitorulu, Debrecinu i poslednje sezone za Mezekovešd. U 237 utakmica u profesionalnom fudbalu postigao je 12 golova i 19 asistencija. U dresu reprezentacije odigrao je 15 utakmica.


tagovi

David BabunskiLetnji prelazni rok 2024Dandi Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara