Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

AZIJA: Težak posao za Mačidu, Ulsan i Šangaj Šenhuu

Vreme čitanja: 2min | ned. 30.06.24. | 09:45

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

POHANG - ULSAN, 11.00

(Fudbal, Južna Koreja 1)

Izabrane vesti

Pohang Stilers igra sezonu na visokom nivou u K ligi-1 i posle 19 kola je na trećem mestu. Zaostaje pet bodova od vodećeg Kimčhona, a danas može da smanji razliku. Istina, nedavni rezultati Stilersa nisu baš stabilni. U prethodnom kolu nisu uspeli da savladaju Čonbuk 1:1. Došlo je i do potpuno nepotrebnog remija sa Daežonom 1:1. Na osnovu rezultata 19 kola, Ulsan je na drugom mestu na tabeli. U dva prethodna meča šampionata Ulsan nisu je slavio protiv Čedžuom 3:2 i Daeguom 1:0.

GAMBA OSAKA - MAČIDA ZELVIJA, 11.00

(Fudbal, Japan 1)

Gamba Osaka ima uspešnu sezonu i zauzima treće mesto u Džej ligi, a predstojeći meč je od velikog značaja za domaćina. Stvar je u tome što je samo dva boda iza vodeće Mačide Zelvije. Niz bez poraza Gamba Osake traje od 3. maja, a u prošlom kolu je remiirala sa drugoplasiranom Kašimom. Sveukupno, Gamba je bez neuspeha na 10 proteklih mečeva u svim takmičenjima. Mačida Zelvija je pre godinu dana igrala u drugoj ligi, a sada vodi u prvenstvu Japana. I pored toga što je ekipa na prvom mestu, jasno je da je došlo do izvesnog pada u igri sa samo dve pobede u poslednjih pet kola. U prethodna dva meča šampionata Zelvija je bila u sukobu sa Fukuokom i Kobeom, a oba meča su završena bez postignutih golova.

ĐINDAO VEST KOUST - ŠANGAJ ŠENHUA, 12.00

(Fudbal, Kina 1)

Đindao Vest Koust ima lošu sezonu u Superligi Kine, pokazujući loše rezultate. Klub iz Đindaa je trenutno na poslednjem 16. mestu na tabeli, i samo po dodatnim pokazateljima zaostaje iza linije spasa. Izabranici Hisakija Kurosakija su u poslednjem susretu poraženi od Henana sa 1:0, a u poslednjih pet mečeva pretrpeli su četiri poraza. Šangaj Šenhua ove sezone igra sjajno i posle 16 susreta u Superligi nalazi se na drugom mestu na tabeli sa pet bodova zaostatka od lidera Šangaj Porta. Tim Leonida Sluckog osvojio je 40 poena i nijednom nije doživeo gorčinu poraza ove sezone. Plavi đavoli su u poslednjem kolu šampionata savladali Meidžou Haku sa 3:0.

------------------------------

Igraj EURO Prognozzer - osvoji svaki dan do 100.000 bez ikakvog uloga!

EUROFORIJA SE ZAHUKTAVA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------


tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara