Oskar (©AFP)
Oskar (©AFP)

AZIJA: Šangaj Port gazi u Kini, Ulsan izgubio čelo u Koreji, Kobe se ne odriče japanskog trona

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.07.24. | 08:41

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Japan 1)

Kobe je prošle godine osvojio prvu titulu u istoriji. I ove sezone je kandidat za japanski tron, ima šest bodova manje od lidera Mačide. Hirošima ima tri boda manje od današnjeg rivala, nije poražena tri meča. Nije bilo golova u duelu ovih timova u prvom delu šampionata. Hirošima je odlična na svom terenu. Na prethodnih pet utakmica ima četiri trijumfa i remi.

SUVON SITI – ULSAN, 12.30

(Fudbal, Južna Koreja 1)

Šampion Južne Koreje Ulsan je drugi u prvenstvu sa bodom manje od lidera Gimčeona Sangmua. Suvon je u seriji od dve pobede, ima šest bodova manje od lidera i mogao bi i on da se umeša u borbu za titulu. Ulsan je prošle nedelje poražen od Pohanga u gostima, pa je izgubio prvo mesto, ali i dalje ostaje prvi favorit za krunu.

------------------------------

Igraj EURO Prognozzer - osvoji svaki dan do 100.000 bez ikakvog uloga!

EUROFORIJA SE ZAHUKTAVA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------

HENAN – ŠANGAJ PORT, 13.35

(Fudbal, Kina 1)

Timovi iz Šangaja dominiraju ove sezone u Kini. Port i Šenhua su jedini kandidati za titulu. Port je lider sa dva boda više, ima čak 14 pobeda, samo tri remija, bez poraza. U proseku Oskar i drugovi daju više od tri pogotka po meču. Henan je loše startovao, ali je u seriji od tri trijumfa, četiri meča bez poraza, pa je sada na osmom mestu. Tim iz Šanga je na gostovanjima sedam puta slavio i dva puta odigrao nerešeno, a vezao je šest pobeda.

BALESTER – DPMM, 13.45

(Fudbal, Singapur 1)

Domaćin je na petom mestu sa pet bodova manje od lidera Lajon Sitija. DPMM je peti, ima bod manje od današnjeg rivala. Na sedam vezanih duela ovih timova golovi su padali na obe strane. Balester je prethodna dva meča slavio sa 3:2 protiv DPMM-a.

-------------------------

Ponovo bonus? Da, moguće je! Uplatom prvog depozita na svoj Mozzart nalog dobijaš odmah 24% bonusa na tu uplatu! A tvoj dobitak je siguran kao Rodri na lopti. I ovo važi samo od sada pa do prvog meča četvrtfinala između Španije i Nemačke.

---------------------------


tagovi

Azijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara