Oskar (©AFP)
Oskar (©AFP)

AZIJA: Šangaj Port gazi u Kini, Paločevićev Seul igra toplo-hladno u Koreji

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.07.24. | 08:42

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Japan 1)

Domaćin je na pretposlednjem mestu u Džej ligi, ali i dalje ima realne šanse da se spasi ispadanja. Kjoto, koji je prvi iznad zone ispadanja, ima samo dva boda više. Hirošima je odična. Na petom je mestu. Teško će da se umeša u borbu za titulu jer Mačida beži 12 bodova, ali i dalje je moguć plasman u Ligu šampiona Azije. U prvom delu prvenstva Japana, Hirošima je slavila protiv narednog rivala sa 4:0.

SEUL – GIMČEON SANGMU, 12.00

(Fudbal, Južna Koreja 1)

Seul igra toplo-hladno, pobeda, pa poraz, tek je šesta u Južnoj Koreji. Boje ovog kluba i dalje brani Aleksandar Paločević, iako je bilo priče da će iskusni vezista da se vrati u Srbiju i obuče dres OFK Beograda. Gimčeon je iznenađujući lider. Boriće se za titulu sa Ulsanom, Gangvonom i Pohangom. Između prve četiri ekipa u ovoj azijskoj zemlji samo je dva boda razlike.

KINGDAO VS– MEJDŽOU HAKA, 12.00

(Fudbal, Kina 1)

Milan Ristić ima misiju da Mejdžou Haku ostavi u ligi. Posle pobede prošle nedelje nad Nantongom pobegao je iz opasne zone, ali do kraja šampionata, u narednoh 11 kola biće grčevita borba za status u elitnoj ligi Kine. Kingdao VS ima isti broj bodova kao i gosti, pa je derbi za opstanak. Za Haku igra Nebojša Kosović, nekadašnji vezista Partizana koji je već treću godinu u ovom klubu. U prvom delu sezone nije pobednika u duelu ovih timova – 1:1.

ŠANGAJ PORT – KINGDAO HAINIU, 13.35

(Fudbal, Kina 1)

Šangaj Port ide kao odbrani trona. Na 19 mečeva 16 pobeda i samo tri remija. Ipak, i dalje nije titula blizu jer sjajno igra i gradski rival Šenhua koju s klupe vodi ruski stručnjak Leonid Slucki. Kingdao Hainiu je na 10. mestu i nije prebrinuo brige za opstanak. Šangaj u proseku daje skoro četiri gola po meču, pa je veliki favorit tim za koji igra Oskar, najveće ime u Brazilu, poslednji Mohikanac koji igra u ovoj mnogoljudnoj zemlji. OVDE pročitajte priču o godinama najboljem igraču u kineskom fudbalu.


tagovi

Azijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara