Milan Ristić (©Starsport)
Milan Ristić (©Starsport)

AZIJA: Ristićeva bitka za opstanak u Kini, kriza šampiona Ulsana u Koreji

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.07.24. | 08:45

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Japan 1)

Tokio je u padu, dva vezana poraza, pa je skliznuo na osmom mestu u Džej ligi. Nigata je je na 14. poziciji i strepi za opstanak. Samo jedna pobeda na pet mečeva za goste. Na četiri prethodna duela ovih timova, ekipa iz prestonice je slavila tri puta. U prvom delu šampionata Tokio je u gostima pobedio narednog rivala sa 3:1.

ULSAN – SEUL, 12.00

(Fudbal, Južna Koreja 1)

Šampion Ulsan je u lošoj formi, samo bod u tri kola, pa je tek treći u Koreji, sa dva boda manje od lidera Pohanga. Seul je šesti, u odličnoj formi, sa četiri pobede na pet mečeva. Englez Džesi Lingard igra sve bolje. Ekipu iz prestonice napustio je srpski vezista Aleksandar Paločević koji se vraća u Srbiju, braniće boje OFK Beograda. U poslednjem meču ovih klubova nije bilo pobednika u Ulsanu - 2:2.

------------------------------

Igraj EURO Prognozzer - osvoji svaki dan do 100.000 bez ikakvog uloga!

EUROFORIJA SE ZAHUKTAVA, OSTALO JE JOŠ FINALE U NEDELJU!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------

MEJDŽOU HAKA – NANTONG, 13.35

(Fudbal, Kina 1)

Vratio se u Mejdžou Haku srpski stručnjak Milan Ristić Imaće težak zadatak da ovaj klub ostavi u eliti kineskog fudbala. Posle 18 kola je na pretposlednjem mestu sa istim brojem bodova kao i "fenjeraš" Kingdao. Povoljna okolnost za Haku je što samo dva tima ispadaju, a Nantong, koji je prvi uznad zone ispadanja, ima bod više, pa ima i dalje realne šanse da 12 kola do kraja izbori opstanak. Mejdžou ima četiri poraza u nizu, dok je Nantong u naletu, samo je jednom poražen na tri poslednje utakmice. U prvom delu prvenstva Nantong je dobio narednog rivala sa 1:0. Za Haku igra Nebojša Kosović, nekadašnji vezista Partizana.

ŠANGAJ ŠENHUA – ČANGČUN, 14.00

(Fudbal, Kina 1)

Šangaj Šenhua se sa gradskim rivalom Portom, braniocem krune u Kini, bori se za titulu. Ima pet bodova manje, ali i meč manje, pa je ovo prilika za tim koji vodi ruski stručnjak Leonid Slucki da se opet približi šampionu i ostane u igri za kineski tron. Čangčun je na 13. mestu, boriće se za opstanak. U seriji je od dva remija, a već pet mečeva je bez poraza. Šenhua je četiri utakmice bez primljenog pogotka. U prošlom kolu je slavila protiv Šandunga sa 6:0, a tri gola delo je Švajcarca Cefasa Malelea.


tagovi

Azijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara