Ranko Popović (©MN Press)
Ranko Popović (©MN Press)

AZIJA: Popovićeva Kašima na pragu prvog mesta, Slucki i Šenhua ne znaju za poraz, Čonbuk na dnu

Vreme čitanja: 2min | ned. 16.06.24. | 09:58

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

ČONBUK - INČON, 11.00

(Fudbal, Južna Koreja 1)

Izabrane vesti

Čonbuk nimalo ne raduje svoje navijače i nalazi se na pretposlednjem mestu na tabeli prvenstva Južne Koreje sa 14 bodova posle 16 mečeva. Isti broj bodova ima i poslednjeplasirani tim, Daegu. Čonbuk je u poslednja dva kola pretrpeo poraze od Gangvona (1:2) i Ulsana (0:1). Inčon ne može da se nosi sa zadatkom da završi u prvih šest, jer je posle 17 duela na osmoj poziciji. Postoji tri boda zaostatak od šestoplasiranog Gvangđua. U poslednja tri kola nisu uspeli da ostvare nijednu pobedu - dva remija i poraz.

Igraj EURO Prognozzer - osvoji svaki dan do 100.000 bez ikakvog uloga!

KAŠIMA - ALBIREKS NIGATA, 11.00

(Fudbal, Japan 1)

Kašima se bori za prvo mesto i približava se predstojećem meču na drugoj poziciji na tabeli. Zaostatak od vodeće Mačide Zelvije je tri boda, ali je takmičar već odigrao meč 18. kola. Ekipa Ranka Popovića je trenutno u nizu od četiri pobede u prvenstvu. Albireks Nigata ne može da postigne isti uspeh kao njegov predstojeći protivnik. Sa 19 bodova ekipa se nalazi na skromnom 15. mestu na tabeli. U prošlom kolu su uspeli da savladaju senzacionalnog lidera Zelviju u gostima rezultatom 3:1.

ŠANGAJ ŠENHUA - ČENGDU, 13.35

(Fudbal, Kina 1)

Šangaj Šenhua, koju predvodi Leonid Slucki, pokazuje odličnu igru. Eminentni ruski trener je početkom godine preuzeo tim i još nije izgubio nijedan meč, iako je već odigrao 15 utakmica. Takođe je vredno napomenuti da je osvojen Superkup. Trenutno su domaćini na drugom mestu na tabeli, ali imaju isti borj poena kao Šangaj Port. Čengdu je četvrtoplasiran i posle 14 odigranih kola klub ima devet pobeda, remi i četiri poraza.

------------------------------

EUROFORIJA JE POČELA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------


tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara