Oskar (©AFP)
Oskar (©AFP)

AZIJA: Oskar vodi Šangaj Port do trona, nekadašnji šampion Koreje sada je “fenjeraš”

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.06.24. | 09:01

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Azija 1)

Očajan je Kavasaki i ove sezone. Nekadašnji vladar Japana ove godine boriće se za opstanak. Bez pobede je tri kola. Hirošima je u vrhu, na petom mestu sa sedam bodova manje od lidera Mačide. Kavasaki na svom terenu ima četiri trjumfa i po tri remija i poraza. U prvom delu sezone u duelu ovih timova bilo je 2:2. Na dva prethodna međusobna meča bio je tip GG4+.

JOKOHAMA MARINOS – TOKIO VERDI, 12.00

(Fudbal, Azija 1)

Jokohama je pobedila na dva od tri poslednja meča, ali šampion iz 2022. godine je tek na 12. mestu. Tokio Verdi je šesti, vezao je dva trijumfa. Jokohama je u prvom delu šampionata pobedila Verdi u gostima sa 2:1.

------------------------------

Igraj EURO Prognozzer - osvoji svaki dan do 100.000 bez ikakvog uloga!

EUROFORIJA SE ZAHUKTAVA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------

ČONBUK – SEUL, 12.00

(Fudbal, Južna Koreja 1)

Do pre dve godine najbolji tim Koreje je bio Čonbuk, ali sada je na poslednjem mestu i preti mu selidba u niži rang. Seul je podigao formu, vezao je dve pobede, pa je na šestom mestu koje vodi u plej-of. Za goste nekoliko godina igra Aleksandar Paločević, nekadašnji vezista Vojvodine, dok je najzvučnije ime Englez Džesi Lingard, bivši igrač Mančester Junajteda. Čonbuk je u prvom delu šampionata pobedio tim iz prestonice sa 3:2.

ŠANGAJ PORT – ŽEĐANG, 13.35

(Fudbal, Kina 1)

Na sredini šampiona Kine timovi iz Šnagaja vode glavnu reč. Port je lider sa dva boda više od Šenhue. Lider ima 13 pobeda i tri remija, bez poraza, a u proseku daje više od tri pogotka po meču (50 na 16 utakmica). Najbolji igrač Porta je najskuplji fudbaler u istoriji Kine, Brazilac Oskar, koji je svojevremeno plaćen Čelsiju čak 70.000.000 evra. On je jediina preostala zvezda u nekad moćnoj ligi koja je godinama u padu. Oskar je na 15 mečeva postigao osam golova i ima 11 asistencija. Žeđang je šesti, ali u padu forme, dva poraza u tri prethodna duela.


tagovi

Azijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara