Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

AZIJA: Okajama želi u japansku elitu, kad igraju Guanksi i Nanđing nema golova

Vreme čitanja: 2min | ned. 09.06.24. | 08:38

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Japan 2)

Na polovini šampionata u drugoj ligi Japana Okajama je sedma, ima i dalje šanse da se bori za ulazak u najviši rang. Kagošima je na mestu koje vodi u treći rang fudbala u Zemlji izlazećeg Sunca. Ima dva vezana remija, a pet mečeva je bez pobede. Okajama je slavila na dva od tri poslednja meča i ima ulogu favorita na svom terenu. Pred svojim navijačima Okajama nema remi, pet pobeda i tri poraza.

GUANGDŽOU FC – LAONING, 13.30

(Fudbal, Kina 2)

Nekada je Guangdžou bio šampion, ali je sada drugoligaš. Na petom je mestu posle 12 kola i ima šansu da se naredne godine vrati u elitni rang. Laoning je u donjem domu, bez pobede pet kola, pa je jedini briga gostiju opstanak. Samo dve pobede u šampionatu. Guangdžou je popravio formu, vezao je dve pobede, tri u poslednja četiri kola, ali ima čak devet bodova manje od lidera Junana. Daljen je na mestu koje vodi u najviši rang beži šest bodova, ali nekadašnji vladar Kine i bivši šampion Azije može pobedom da se popne stepenicu više.

GUANGSI – NANĐING, 13.30

(Fudbal, Kina 2)

Domaćin je na četvrtom mestu u drugoligaškoj konkurenciji u Kini sa osam bodova manje od lidera Junana Jukuna. Nanđing je na devetom mestu. Posle dva vezana poraza pobedio je prošle nedelje i najavio bolje igre u nastavku sezone. Neverovatan je podatak da su poslednje četiri utakmice ovih rivala završene bez golova.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Liverpul na Enfildu, Bilbao na San Mamesu ili možda Romu na Olimpiku?

Mozzart ti još samo danas ispunjava želje.

Učestvuj!

---------------


tagovi

Azijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara