AZIJA: Milojević završava sezonu u velikom stilu, Seul usporio, buđenje Fukuoke

Vreme čitanja: 2min | ned. 02.06.24. | 09:43

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

KAŠIVA - FUKUOKA, 12.00

(Fudbal, Japan 1)

Izabrane vesti

Kašiva, u celini, ima pristojnu sezonu, jer je posle 16 kola na 11. mestu na tabeli Džej lige. Tim ima 22 boda, koliko ima i današnji protivnik Fukuoka. U prethodna dva kola Kašiva nije uspela da pobedi - remi sa Kavasakijem 1:1 i poraz od Jokohame Marinos sa 4:0. Fukuoka je u sredini tabele na desetoj poziciji posle 16 kola. U prethodnom kolu uspela je da prekine niz od dva poraza zahvaljujući pobedi nad Albireks Nigatom rezultatom 2:1.

SEUL - KVANGDŽU, 12.00

(Fudbal, Južna Koreja 1)

Seul je posle dobrog startnog perioda primetno usporio i uspeo da izbori samo jednu pobedu u prethodnih pet mečeva šampionata Južne Koreje. Prestonički tim nije u prvih šest, zauzima osmu poziciju. Zaostatak za šestim Čedžu Junajtedom je tri boda. U dva prethodna meča u K ligi-1, Seul je remizirao sa vodećim Pohang Stilersom 2:2 i Kimčhonom 0:0. Kvangžu predstojećoj utakmici prilazi odmah iza današnjeg protivnika na tabeli na devetoj poziciji sa zaostatkom od jednog poena. Ekipa je sada očigledno u padu, jer u poslednja tri kola nije ostvarila nijednu pobedu – dva poraza i remi. U prethodnoj prvenstvenoj utakmici nisu uspeli da odnesu bodove Pohang Stilersima na svom terenu kada su poraženi sa 1:0.

AL NASR - AL VASL, 17.45

(Fudbal, UAE 1)

Al Vasl je već proslavio titulu šampiona Ujedinjenih Arapskih Emirata i završava sezonu protiv Al Nasra, koji je već zapečatio svoje mesto u Pro ligi sledeće sezone i ne može dalje da napreduje. Al Vasl je savladao Al Ain rezultatom 4:2 u svojoj poslednjoj ligaškoj utakmici, što je treća uzastopna pobeda Miloša Milojevića i njegovog tima, i ima devet bodova više od Šabab Al Ahlija na vrhu tabele. Al Nasr je na šestom mestu sa 39 bodova, postigao je 39 golova i primio 34. Al Nasr je izgubio poslednji meč Pro lige sa 2:1 na protiv Emirejtsa.

--------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Marselj na Velodromu, Fajenord na De Kajpu ili možda Benfiku na Da Lužu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

---------------


tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara