Zehrudin Mehmedović na posteru Tampines Roversa (©Facebook/Tampines Rovers)
Zehrudin Mehmedović na posteru Tampines Roversa (©Facebook/Tampines Rovers)

AZIJA: Mehmedović nišani lidera Singapura, derbi već u 1. kolu prvenstva Indonezije

Vreme čitanja: 2min | ned. 24.07.22. | 09:20

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Singapur 1)

Posle neslavno završenog AFC kupa bez ijednog boda, Tampines Rovers srpskog internacionalca Zehrudina Mehmedovića je i u domaćem prvenstvu upao u problem. Vezao je tri meča bez pobede, niz koji je prekinuo tek u prošlom kolu pre nedelju dana protiv Jang Lajonsa (5:2, Mehmedović strelac). Sada je Tampines četvrti na tabeli, sa velikih 14 bodova zaostatka za liderom Lajon Sitijem. Upravo se sa njime danas sastaje, domaćin je u seriji od četiri meča bez poraza (po dve pobede i remija). Ove godine su Lavovi dva puta savladali Tampines, u martu sa 1:0, u maju sa 4:0.

HONG LIN HA TIN – HANOJ, 13.00

(Fudbal, Vijetnam 1)

Hanoj je vezao dve pobede, pa ukoliko i danas trijumfuje probiće se do prvog mesta na tabeli, pošto trenutni lider Song Lam ima dva poena više, ali je i odigrao utakmicu više. Jedino što može da zabrine trenera Hanoja Če Ho Čuna je činjenica da je na poslednja četiri meča uvek njegov tim primao gol. Hong Lin je trenutno šesti na tabeli, ima tri boda manje od Hanoja, ali je u usponu forme. Pobedio je na tri od poslednje četiri utakmice, najavivši tako borbu za sam vrh. Poslednji put su se ova dva tima sastali u martu prošle godine, kada su odigrali 1:1.

BAJANGKARA SOLO – PERSIB, 15.45

(Fudbal, Indonezija 1)

Počeo je novi šampionat Indonezije, a već u 1. kolu ćemo da gledamo derbi. Sastaju se Bajnkgara i Persib, timovi koji su prošli šampionat završili na trećoj i drugoj poziciji na tabeli. Tada je Persib bio bolji za četiri poena, što nije bila razlika stečena u direktnim susretima, jer oba tima su trijumfovala po jednom. Sastali su se ni i ove godine krajem juna u Kupu Indonezije. Tada je Persib kao gost bio bolji sa 1:0.


tagovi

AzijaZehrudin Mehmedović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara