Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

AZIJA: Kup Japana u epicentru

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.06.24. | 09:19

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Kup Japana)

Danas je na tlu Azije u prvom planu prva runda Kupa Japana. Tokio Verdi je u sredini tabele u Džej ligi, dok je Nagano Parseiro u trećem rangu takmičenja u Zemlji izlazećeg Sunca. A i u toj ligi ne stoji baš najbolje, tek je osmi, pa je jasno da je domaćin bliži proslasku u šesnaestini finala Kupa Japana.

VISEL KOBE - TOJAMA, 12.00

(Fudbal, Kup Japana)

Visel Kobe je šampion Japana, pa ne bi trebalo da ima problema protiv Tojame koja je u trećoj ligi. Vise je bez pobede četiri meča, dok je Tojama u seriji od tri meča bez poraza u trećeligaškoj konkurenciji.

------------------------------

EUROFORIJA JE POČELA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------

KAVASAKI – SONI SENDAI, 12.00

(Fudbal, Kup Japana)

Kavasaki je poslednje dve godine izgubio primat u Japanu. I ove sezone je skroman učinak, ali ne bio trebalo da ima problema sa niželigašem Soni Sendaijem. Kavasaki je početkom meseca u šampionatu pobedio na svom terenu Nagoju sa 2:1. Ovi timovi su poslednji put igrali pre šest godina, kada je Kavasaki slavio sa 3:2.

JOKOHAMA MARINOS – VANRAURE, 12.00

(Fudbal, Kup Japana)

Malo je falilo Jokohami Marinos da stigne do azijskog trona. Poklekao je u finalu od Al Aina iz Ujedinjenim Arapskih Emiratima. Pre dve godine je stigla do titule u Japanu. Vanraure je u trećoj ligi, a već devet mečeva nema pobedu.


tagovi

Azijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara